Doğal Yüzler Dönemi

Genç ve mutlu görünümlü doğal yüzler dönemi!

Cilt bakımında, yaşla birlikte eksilen bir takım değerlerin yerine yenilerinin takviye edilmesi gerekiyor. Bunları yerine koyabilmek elbette bilinçli olmamızı gerektirir. Kendinizi 3 - 4 ay genç görünmek adına bir takım radikal işlemlere tabii tutarken, bakımınızı, sağlıklı beslenmenizi, sporunuzu ihmal ederseniz ve sonuçları hakkında bir fikriniz yoksa sıkıntılı durum yaşamak mümkün. Elbette bu radikal girişimler belli bir süre gençlik verebilir. Devamı bir soru işareti olarak kalır.

Haberin Devamı

Genç ve mutlu görünümlü mutlu yüzler

Günümüzün hız ve bilgi çağı kadınların Anti - Aging' e karşı bir kavram geliştirmesine yol açtı. '' Happy - Aging'' , botox a, yağ enjeksiyonuna, dolgu maddelerine, kısacası estetik müdahaleye karşı olan kadınları yarattı. Bazı kozmetik şirketleri kadınları doğal sürecinde ve ameliyatsız, sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için el birliği ile çalışıyorlar.

Kimyasallardan uzak olan desteklerle, yüz ve vücut cildine uygulanan bakımlar tamamen doğal yöntemler olarak geliştirilmiştir. Buna bir nevi 45 yaş ve üzeri kadınların kendi tarzını ve ritmini buldu diyebiliriz. Doğal yöntemlerle, bakımlı, sağlıklı ve genç görünümde mutlu yaş alma bilinci oluştu.

Çünkü hayat yaşlanmak için uzun bir nehir. Günümüzde en çok konuşulan büyük kelime ''Happy Aging Face'' ( Doğal yöntemlerle yaş alan mutlu yüz.). Diğeri ise '' Anti Aging Face'' (Doğal olmayan yöntemlerle yaşlandırmayı durduran mutsuz yüz.)

Oxy Energy ile Gençlik

İnsanın kendini mutlu hissetmesi ve yaşlanmak yerine keyifli yaş alması için aynalarla barışık olmasılazım. Aynaya baktığında kendini iyi görmesi gerekir. Çünkü aynaya bakıldığında öncelikle yüzümüzü yani cildimizi görüyoruz. '' Happy Aging'' kavramı içinde yer alan en etkili yöntemlerden biri '' Oxy Energy'' dir. Bir anlamda yam iksiri. '' Oxy Energy '' cilt hücrelerini oksijenle besleyerek kan dolaşımını düzenliyor. Hücreler oksijenle beslenince kendini yeniliyor. Böylece cildin kırışıp yaşlanması önleniyor. Oxy energy cilt fonksiyonlarını dengeleyerek ciltteki nem, hassasiyet gibi problemleri normal seviyeye kavuşturuyor. Üst deri yenilenerek sağlıklı, pürüzsüz cilt elde ediliyor ve gençleşiyor. Cildin erken yaşlanmasını hızlandıran faktörler var. Zararlı güneş ışınlarının yanı sıra hava kirliliği, stress ve hormonlu gıdaların cildin bozulmasına ve yaşlanmasına yol açıyor. Böylece cildin depolama kapasitesi ve hidrojen hidrofili azalmasıyla cilt esnekliğini yitiriyor. Ayrıca mertabolizmanınyavaşlaması da hücrelerin yenilenmesini güçleştiriyor. Bu durumda üst deri kalınlaşıp kuruyor. Serbest radikallerden çabuk etkileniyor. Oxy Energy yöntemi, iç ve dışetkenlerin yol açtığı yaşlanmayı önleyip, cildi yeniliyor, nem dengesini düzenliyor ve sağlıklı genç görünüme kavuşturuyor.

Haberin Devamı

Ünlü isimler, mutlu yüzler!

Gerek ekranda, gerek sinemada görmeye alıştığımız ünlü isimler arasında doğal yöntemleri tercih eden '' Happy Aging Face '' ler çok aslında.

Bunların içinde yerli sanatçılarımızdan, Şerif Sezer, Lale Mansur. Yabancı sanatçılardan, Meryl Streep, Helen Mirren, Sandra Bullock gibi isimleri sayabiliriz.

Haberin Devamı

Saygın ve başarılı sanatçımız Şerif sezer hanıma '' Happy Aging Face '' konusunda görüşlerini soruyoruz?

Şerif Sezer, '' Zamanı buldukça değil, zamanı geldikçe! ''

Ben hiç bir zaman estetik ameliyatla, doğal olmayan yöntemlerle yüzüme ve vücuduma dopping yaptırmayı düşünmedim. Zaten benim bu tavrım kişiliğimin bir uzantısı. Kendimi bildim bileli, vitamin hapı yerine meyve ve sebzeyi tercih ettim. Her zaman kendime, bedenime ve yüzüme saygı duydum. Bu saygı bana bedenime olan gerekli bakımı da yapmam gerektiği uyarısını verdi. Bakımımı hiç ihmal etmedim. Belki pahalı marka şeyler kullanmadım ama nemsiz bırakmadım yüzümü. Spor yapmayı seviyorum. Yüzmeyi ve yürümeyi tercih ediyorum. Saç modelimi hiç değiştirmedim mesela. Doğallığın en büyük gençlik motivasyonu olduğuna inananlardanım. Elbette cilt yapımın eksikliği doğrultusunda bakım ve gerekli krem yada serum kullanıyorum. Kendimi geliştirmeye, yenilemeye,yaş alırken yaşlanmamak için bakımları etkili buluyorum. Zaten zaman buldukça değil, zamanı geldikçe cildime ilgili önlemleri doğal yöntemlerle alıyorum. Meso - Myo - Poratation ve Oxy Energy bana çok iyi ve doğru gelen yöntemler. Nu sistemlerle cildimin ihtiyacı olan her şeyi kazanabiliyor ve sonucu gördükçede mutlu oluyorum.

Şerif Sezer hanıma, verdiği görüşleri için çok teşekkür ediyorum

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile,

Int.Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer