Uşak DOĞRUCAN MOBİLYA’DAN UŞAK SPORTİF’E SPONSORLUK DESTEĞİ

DOĞRUCAN MOBİLYA’DAN UŞAK SPORTİF’E SPONSORLUK DESTEĞİ

25.11.2015 - 11:57 | Son Güncellenme:

.

DOĞRUCAN MOBİLYA’DAN UŞAK SPORTİF’E SPONSORLUK DESTEĞİ

Doğrucan Mobilya, Spor Toto Basketbol Ligi’nin güçlü takımlarından Uşak Sportif ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Doğrucan Mobilya Uşak Şubesi’nde gerçekleşen imza törenine, Muratbey Uşak Sportif Yönetim Kurulu Üyeleri ve Doğrucan Mobilya Reklam Müdürü Murat Arsun Aydın katıldı. Anlaşma kapsamında, Muratbey Uşak Sportif , bu sezon formasında Doğrucan Mobilya’nın da logosunu taşıyacak.
Doğrucan Mobilya olarak Uşak Şubesi’ni Ekim ayında açtıklarını ve bu kısa zaman içinde Uşaklılar’ın büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Doğrucan Mobilya Reklam Müdürü Murat Arsun Aydın, Uşak Sportif’e destek vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
Aydın, “Doğrucan Mobilya olarak Uşak’a şube açtıktan sonra, Uşak’ı daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Şube açtığımız yerlerde o bölgeye katkı sağlayacak projelerin içinde yer almaya çalışıyoruz. Spor Toto Basketbol Ligi’nde Ege’yi başarıyla temsil eden Uşak Sportif’e destek vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi.
Takım olarak bu yıl başarılı bir grafik çizdiklerini kaydeden Uşak Sportif Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Tekbaş da, desteklerinden dolayı Doğrucan Mobilya’ya teşekkür ederek takımın formasını hediye etti.