Cadde Doğuş: Gözümden yaşlar fışkırdı

Doğuş: Gözümden yaşlar fışkırdı

15.09.2016 - 12:35 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Doğuş oldu.

Doğuş: Gözümden yaşlar fışkırdı

"BEN ŞARKICILARIN ATATÜRK'ÜYÜM"

Haberin Devamı

Her alanda yeni türleri denemeyi sevdiğini belirten ve her anlamda lider durumunda olduğunu ifade eden Doğuş, "Ben bir çok sanatçı arkadaşımızın önünde Atatürk’üyüm. Yani benim gibi okuyan, benim gibi şarkı yazan, benim gibi arabesk ile popu birleştirip şarkı yapmaya çalışan yüzlerce sanatçı arkadaşımız ve şarkıcı kardeşimiz var. Kabul ederler etmezler bilmiyorum ama ben onların Atatürk’üyüm" dedi.

"ONU GÖRÜNCE GÖZÜMDEN YAŞLAR GELDİ"

Üzerinde çalıştığı yeni filmi ‘Babadan Oğula Nesil’ hakkında konuşan Doğuş, "Bir gün evde oturuyorum. ‘Aklında Bulunsun’ klibim kaç izlenmiş diye bakayım dedim. Karşıma küfürlü bir röportajım çıktı. Evlendikten sonra 3 milyon, 5 milyon, 10 milyon izlenmeleri yasaklattım. Şimdi unumuzu eledik, astık. Tertemiz bir hayat, iki tane de evladım var şükürler olsun. Eee geçmişi gömdük. Yeni bir hayat, yeni bir sayfa. Onu röportajı görünce birden gözümden yaşlar fışkırdı. Çünkü bir an tekrar geçmişime, o yurtlara, çocukluğuma gittim. Kağıdı, kalemi elime aldım. Küfürlü röportajımla başlayan bir sinema filmi hazırlığı içerisindeyim. Artı 18 bekliyorum. Full küfür, hayatın gerçekleri ve inanamayacakları şeyler görecek insanlar. Sıfır sansür. Yaşanmış ve yaşanan bir çok şeyi oraya aktaracağım. Sinema filmi izleyicisine yönelik bir film bu. Gerçekler olacak diyorum, çok iddialı, inşallah başım belaya girmez" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"JÜRİDEKİLER KADAR PARA KAZANDIM"

‘Benzemez Kimse Sana’ isimli yarışma programında jüri olmadığı için çok fazla eleştiriye maruz kaldığını anlatan Doğuş, "Yarışmada jüri yerine yarışmacı olarak katıldığım için şaşırdılar. Ya kardeşim, her çiçeğin kokusu dokusu ayrı. Ben oradaki affedersin jüri kadar para alıyordum zaten! Tabii ki de yarışırım. Niye yarışmayayım? Eğlendim en azından. Eğlendim artı para da kazandım” dedi.

Yazarlar