Cadde Doktorunu dinlemedi atelle çıktı

Doktorunu dinlemedi atelle çıktı

09.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hadise, ayağında çatlak olmasına rağmen doktorunu dinlemeyerek sahneye çıktı. Atel takarak hayranlarıyla buluşan şarkıcı, 1.5 saat yerinde durmayarak dans etti

Doktorunu dinlemedi atelle çıktı

Hadise, Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde üç gün süren, Multi Summer Festivali’nin ikinci gün konuğu oldu. Geçtiğimiz hafta Antalya Kaş konseri sırasında yaptığı ters hareket yüzünden ayağında çatlak oluşan şarkıcı, doktorunu dinlemeyerek hayranlarının karşısına çıktı. Doktorunun, “Sahneye çıkmazsan daha iyi olur” demesine rağmen Hadise, atel taktı. Ayağının üstüne basmaması gereken şarkıcı, kulise kadar tekerlekli sandalyeyle gittiği öğrenildi. 1.5 saat sahnede kalan Hadise’ye dört dansçısı eşlik etti. Konser boyunca yerinde durmayan şarkıcı, atel ile dans etti. Hemen İstanbul’a dönen Hadise, bugün yine hastaneye giderek röntgen çektirecek. Şarkıcı, konser dışında ise evden dışarı çıkmayarak dinlenecek.

Haberin Devamı

Seyirciye teşekkür

Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı konserden görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Hadise, “İyi ki doktorumu dinlemeyip sahneye çıkmışım. Enerjiniz sayesinde daha iyiyim” diyerek teşekkür etti. Takipçileri ise şarkıcıya, “Sana nazar değdi”, “Sakat sakat sahneye çıkarak, seyircisine olan saygısını göstermiş” ve “Konser harikaydı, enerjin hiç bitmedi” gibi yüzlerce yorum attı.