Ege ‘Döküm Fuarı’na hazırız’

‘Döküm Fuarı’na hazırız’

03.04.2018 - 00:59 | Son Güncellenme:

İTO Başkan adayı Mahmut Özgener, 63. Demir, Çelik ve Alüminyum Komitesi meclis üyesi adaylarını ağırladı projelerini dinledi, “Döküm ve Metal Fuarı için kentin altyapısı hazır. Biz de her türlü desteği vereceğiz” dedi

‘Döküm Fuarı’na hazırız’

63. Demir, Çelik ve Alüminyum Komitesi meclis üyesi adayları, İzmir Ticaret Odası (İTO) seçimleri öncesinde Başkan adayı Mahmut Özgener’i ziyaret etti. Adaylar, Hüseyin Düzyol, Suphi Toros ile komite adayları Mehmet Manav, Hümeyra Çözel, Oğuzhan İmam, Fatih Bozoklar, Gürsel Canerler, Osman Okay ile Ahmet Çakır projelerini anlattı. 63. Meslek Komitesi’nden aday olduklarını vurgulayan Düzyol, “Önceliğimiz tüm üye firmaların anlık iletişimini sağlayabileceği bir web portalı oluiturmak. Böylelikle yaşanabilecek sorunlara da anlık çözümler getireceğiz. Kentimizde Döküm ve Metal Fuarı düzenlenmesinin yanı sıra, fire ve zayiat oranlarının düzeltilmesi, portal kurulması, KDV iadesinde yaşanan zorluklar ve ruhsat sorunlarıyla ilgili sorunları çözeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Komitelere destek

Komitede yer alan her meslek grubunun eşit şekilde temsil edileceğini açıklayan Suphi Toros da, “Asil-yedek ayrımı yapılmaksızın katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz” diye konuştu. Mahmut Özgener ise birlikte yola çıktıkları 63. Komite üyelerinin ‘değişim’ için projelerinin hazır olduğunu kaydetti. Türkiye’deki döküm sanayi üretiminin yüzde 70’inin İzmir’de gerçekleştirildiğini kaydeden Özgener, “Düzenlenmesi planlanan Döküm ve Metal Fuarı’na zaten kentin altyapısı hazır.
İddialı olduğumuz bu fuarın kısa sürede Mermer Fuarı’nın yakaladığı başarıyı yakalayacağına inanıyoruz. İTO olarak biz de meslek komitelerimize her türlü desteği sağlayacağız” ifadelerini kullandı.