Kültür Sanat Dolu dolu bir sömestr tatili...

Dolu dolu bir sömestr tatili...

16.01.2017 - 14:06 | Son Güncellenme:

Sömestr tatiline sayılı günler kala anne babalar dolu dolu bir sömestr için çocuklarına doğru aktiviteleri arıyor. O aktivitelerden bir kaçı da Mall of İstanbul’da yer alıyor. İşte çocuklarınızın da bayılacağı etkinlikler...

Dolu dolu bir sömestr tatili...

Gençlere ve çocuklara doyasıya bir tatil yaşatmak isteyen Mall of İstanbul, sanat ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPark yüzlerce eğlence ünitesiyle çocuklara doyasıya bir tatil keyfi yaşatacak.

Haberin Devamı

MOİSahne ise tiyatro oyunları ve konserlerle hem çocuklar hem de aileleri için keyifli bir tatil programı oluşturdu. Çizgi kahraman Robin Hood ise bu sömestr tatilde çocuklarla Mall of İstanbul’da buluşup oyunlar oynuyor, atölyeler düzenliyor.

Çocuğuna unutulmaz bir karne hediyesi vermek isteyen aileler Türkiye’nin en büyüğü Avrupa’nın en iyisi Mall of İstanbul’da buluşacak. Çocuğuyla birlikte doyasıya eğlenmek isteyen aileler için, Mall of İstanbul’da yer alan Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK en iyi seçeneklerden biri.

Kahraman olmak isteyen çocuklar için ise Mall of İstanbul ‘Robin Hood’un dünyasının kapılarını çocuklar için açacak. Türkiye’nin en çok genç ve çocuk mağazasını bünyesinde barındıran Mall of İstanbul’da sömestr hediyesi almak keyfe dönüşecek. Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne’de sergilenen tiyatro oyunları, konserler ve sahne şovları eğlence ve sanatla dolu bir sömestr yaşatacak. Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi Cinetech’de de sinema keyfi bir şölene dönüşecek.

Haberin Devamı

Robin Hood macera dolu dünyasında çocukları bekliyor
KİDZ TV’de çocukların severek izlediği çizgi film kahramanı Robin Hood, sömestr boyunca Mall of İstanbul’da çocukları bekliyor olacak. Daima haklının ve ezilenin yanında savaşan asil savaşçı Robin Hood, çocukları önce önemli bir sınavdan geçirecek. Tırmanış, engelleri aşma, ok atabilme gibi parkurlardan geçen çocuklar fiziki becerinin yanında zeka geliştirici oyunlara da katılacak.

Robin Hood için özel olarak kurulu alanda çocuklar Origami Sanatı ile Robin Hood şapkası ile ok ve yay yapmayı öğrenecek. Bir diğer sevilen karakter Sihirbaz Marian’de Robin Hood için hazırlanan alanda olacak ve çocuklara Sihirbazlık Atölyesi’nde küçük illüzyonlar sunacak.

Sevimli karakter Tuck’la çocuklar leziz kurabiyeler yapacak ve onları keyiflerince süsleyecek. Yaklaşık 1 saat sürecek olan atölye çalışmaları ve oyunların sonunda çocuklara sertifika verilecek, sevimli karakterlerle çektirdikleri fotoğraflar, yaptıkları ok ve yaylar ve şapkalar hediye edilecek.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK
Yer çekimsiz alan deneyimi yaşatan ‘Yer Çekimi Sıfır’dan ‘Dehşet Oteli’ne, çarpışan otolardan atlıkarıncaya, atari oyunları ve ödüllü yarışmalardan kahkaha geçitlerine kadar yüzlerce keyifli oyun MOİPARK’ta yer alıyor. MOİPARK’ta eğlenceli sahne şovları da düzenleniyor. ‘Taşkafa Show’da Taşkafa karakterleri sahneye çıkıyor ve çocukların da katılabildiği müzikli bir şov düzenliyor.

Bir diğer gösteri ‘Kaçak Show’da da Taşkafalar’ın gezegeninden kaçan iki kaçağın komedisi sergileniyor. Etkinlik tarihleri 21-22 ve 28-29 Ocak ile 4-5 Şubat. Kaçak Show saat 15.30, Taşkafa Show saat 16.30’da. MOİPARK hakkında ayrıntılı bilgi www.moipark.com.tr adresinden alınabilir.

Tiyatro, konser ve Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi
Mall of İstanbul alışverişin yanında kültür sanat etkinlikleriyle de öne çıkıyor. AVM’de bulunan İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne’de çocuklar 29 Ocak’ta saat 13.00’te çocuk oyunu ‘Pepee’yi, 21-22 Ocak’ta ve 5 Şubat’ta saat 13.00’te ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’yi izleyebilecekler. MOİ Sahne’de sömestr boyunca çocuk oyunları yanında seçkin yetişkin oyunları ve konserler de izlenecek. Ayrıntılı bilgi www.moisahne.com’dan alınabiliyor.

Haberin Devamı

16 sinema salonu ve 3500 koltuk kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi Cinetech Mall of İstanbul’da yer alıyor. Cinetech’de sömestr boyunca en yeni vizyon filmleri ve çizgi filmler çocukları bekliyor olacak.

Ahududu MOİ Sahne’de
İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne dünyanın en sevilen oyunlarından birini tiyatro severlere sunuyor. Tiyatrodan önce ‘Arsenic and Old Lace’ ismiyle film olarak izleyiciyle buluşan, kara komedi ‘Ahududu’ Türkiye’de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi büyük isimler tarafından sergilenmişti.

Melek Baykal yıllar sonra sahnede
Oyunun yeni prodüksiyonunda Suna Keskin ve uzun bir aradan sonra tiyatroya dönen Melek Baykal yer alıyor. Kadrodaki diğer isimler ise Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler ve Özgür Yetkin. 20 Ocak 2017, Cuma günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de sergilenecek ‘Ahududu’da başroldeki iki yaşlı kadın Müşfike ile Mürşide’nin insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için buldukları yöntemi ve çevresindekilerin hikayesini anlatıyor.