Ege Dolu dolu festival

Dolu dolu festival

28.08.2017 - 06:27 | Son Güncellenme:

Dikili Belediyesi’nin Dikili Kültür-Sanat, Bilim-Düşünce ve Emek Festivali’nde panelden konsere her şey var. Başkan Tosun, “Herkesi bekliyoruz” dedi

Dolu dolu festival

Dikili Belediyesi’nin bu yıl ‘Adalet’ temasıyla 28-29-30 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenleyeceği Dikili Kültür-Sanat, Bilim-Düşünce ve Emek Festivali, birbirinden değerli birçok ünlü siyasetçi, sanatçı, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu temsilcisini ağırlayacak. Sunuculuğunu Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı mezunu Mehtap Kazan’ın yapacağı ve 3 gün boyunca devam edecek olan Dikili Kültür-Sanat, Bilim-Düşünce ve Emek Festivali kapsamında kentin dört bir yanında konserler, paneller, söyleşiler, sergiler ve spor etkinlikleri konuklarıyla buluşacak.

Başkan’dan davet

Festival, bu akşam saat 19.30’da Dikili Bülent Ecevit Kavşağı’ndan kortej yürüyüşüyle başlayacak. 21.30’da usta sanatçı Edip Akbayram sahne alacak. Söyleşi, panel ve konserlerle dolu olan ikinci gün programında ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, ‘Türkiye’de Gazeteci Olmak-Sansür ve Sosyal Medya Yasakları’ paneline katılacak. Festivalin son günü 30 Ağustos Zafer Bayramı ruhuna yakışır etkinliklerle devam edecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ile ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler ve Gazeteci Mustafa Oğuz Dikililerle buluşacak. Festival Grup Mecaz konseriyle sona erecek. Dikili Belediyesi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı sergi festival boyunca Dikili Belediyesi Kadın El Emeği Pazarı’nda sergilenecek. Festival komitesine başkanlık eden Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Festivalimiz her yönüyle dopdolu. Hemşehrilerimizi festivalimize davet ediyoruz” dedi.