Gündem Dolunay dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.09.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Dolunay dizisi dün akşam 11. son bölümüyle ekranlara geldi. Dolunay'da dün akşam yaşanan gelişmeler izleyicide heyecan yarattı. Ferit, Nazlı'nın kendisinden sakladığı sırrı öğrenmek için her yolu denerken kader yine onları bir araya getirdi.

Dolunay dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ferit Nazlı'nın kendisinden sakladığı sırrı öğrenmeye çalışırken aslında Nazlı'da ondan kaçmak istemiştir. İkisinin birbirlerine olan duyguları onları farklı yollara itse de kader onları tekrar bir araya getirecek. Öte yandan Hakan ile Alya'nın ise birlikte iş yapmaya başlamaları izleyiciyi şok etti. Alya, Deniz'i geri kazanmak için her yolu denerken Hakan ise Ferit'i batırmak için ne gerekiyorsa yapıyor.

Haberin Devamı

Ferit, Nazlı’nın sakladığı sırrı bulmaya çalışıyor!

Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

Dolunay 12. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Dolunay yeni bölümüyle Salı akşamları saat 20.00'de STAR TV'de..

DOLUNAY 11. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ