Kayseri DOMATES FİDESİ ALABİLMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

DOMATES FİDESİ ALABİLMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

04.05.2016 - 11:16 | Son Güncellenme:

.

DOMATES FİDESİ ALABİLMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi tarafından vatandaşlara domates fidesi dağıtılırken, sabahın erken saatlerinden gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda vatandaşlara domates fidesi dağıtıldı. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren belediye önünde bulunan Mimar Sinan Parkı’na gelerek uzun kuyruklar oluşturdu. Sıkıntı yaşanmaması için zabıta ekiplerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, metrelerce kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlar, domates fidesinden alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Dağıtım alanına gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, burada vatandaşlarla selamlaştı.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çolakbayrakdar, etkinliğin ilgi görmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Çolakbayrakdar, “Sabahın erken saatinde gördüğüm kalabalık, bu teveccüh, Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı bu organizasyonun son derece isabetli olduğunu gösteriyor. Sırada bulunan bayanlar ‘Başkanım hemen dağıtın da hemen bu fideleri toprakla buluşturalım. dediler. Sağlıklı sıhhatli iyi günlerde tüketmenizi diliyorum. Bereketli olsun inşallah. Biz belediye olarak birçok hizmetleri ayağınıza getirmeye çalışıyoruz. İnşallah sizlere daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. Burada gördüğümüz, vatandaşınıza iyi hizmet ederseniz karşılığını da görüyorsunuz. İnşallah gelecek yıllarda da daha iyi hizmetler yapacağız.” diye konuştu.
Öte yandan dağıtılan domates fidesini alabilen vatandaşlar mutlu bir şekilde evlerinin yolunu tuttu.