Geri Dön

Kışlık taze fasulye tarifi

Kış aylarında yapılan pratik yemeklerden biri olan taze fasulyeyi yazdan hazırlayıp dondurucuda uzun süre bekletebilirsiniz

Kışlık taze fasulye tarifi
  • Ocakta
  • 6+ Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 kg taze fasulye

4-5 adet domates

Kışlık Taze Fasulye Nasıl Yapılır?

Fasulyeleri yıkayıp doğrayın.

Domatesleri kabuklarından ayırın.

Geniş bir tencereye domatesleri, ardından fasulyeleri koyup kapağını kapatın.

Fasulyenin rengi değişene kadar karıştırarak pişirin.

Fasulyeler 15-20 dakika içinde hazır olacaktır. Oda sıcaklığına gelmesini bekleyin.

Her yemekte kullanacağınız ölçüde fasulyeyi buzdolabı poşetlerine ayırıp buzluğa koyun.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber