Editörün Seçtikleri Dove ile "Güne Güzel Başlayın"

Dove ile "Güne Güzel Başlayın"

01.06.2016 - 14:19 | Son Güncellenme:

Dove, kadınların içlerindeki güzelliği keşfetmelerini sağlamak üzere yepyeni bir proje hayata geçiriyor. Ünlü yoga eğitmeni İpek Darga, Haziran ayı boyunca her Cuma Dove işbirliğiyle Big Chefs Tarabya’da ücretsiz yoga dersleri verecek.

Dove ile Güne Güzel Başlayın

Güzelliğin bir endişe unsuru değil bir özgüven kaynağı olduğuna inanan ve gerçekleştirdiği farklı projelerle kadınlara güzelliklerini keşfetmeleri için çağrıda bulunan Dove, bu yaz herkesi Big Chefs Tarabya’ya “güne güzel başlamaya” davet ediyor. Dove ve Big Chefs işbirliği ile başlayan “Dove ile Güne Güzel Başla” etkinlikleri kapsamında ünlü yoga eğitmeni İpek Darga, Haziran ayı boyunca her Cuma Tarabya’nın denize nazır iskelesinde vereceği ücretsiz yoga dersleri ile kadınların içlerindeki güzelliği doğanın enerjisiyle keşfetmelerine yardımcı olacak.

Haberin Devamı

“Dove ile Güne Güzel Başla” etkinlikleri Haziran ayı boyunca her Cuma günü Big Chefs Tarabya’da 08:00 – 09:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak için Big Chefs Tarabya’ya ilk gelen 30 kişiden biri olmak yeterli.
Kadınların kendilerini güzel hissettiklerinde mutluluk ve özgüvenle ışıldadıklarınainanan Dove, genç kızların dış görünüşleriyle barışık bireyler olmaları için tüm dünyada çalışmalar gerçekleştiriyor ve her fırsatta “güzel hissetmek senin elinde” mesajının altını çiziyor.

İpek Darga kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunu olan İpek Darga, Amerika'da yaşadığı yıllarda hobi olarak başladığı yoga yolculuğuna Türkiye, Hindistan ve Amerika’da aldığı yoga eğitmenliği sertifikalarının ardından yoga eğitmenliğiyle devam etti.Kurucusu olduğu Yoga Darga Yoga Merkezi dışında fizyoterapi merkezi, spor merkezleri gibi kuruluşlarda özel veya grup yoga dersleri veriyor. Türkiye’de ilk kez yogayı astroloji ile birleştiren İpek Darga, ayrıca 2012 yılında çıkardığı “Yıldızlarla Duruş” kitabı ile ilgili çeşitli seminerler veriyor.

Haberin Devamı

Big Chefs Tarabya Adresi: Tarabya Yeniköy Cad. No:3 Tarabya

Yazarlar