İzmir DP ÖDEMİŞ’TE YENİ BAŞKAN MUTAHHAR ATEŞ

DP ÖDEMİŞ’TE YENİ BAŞKAN MUTAHHAR ATEŞ

29.09.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

.

DP ÖDEMİŞ’TE YENİ BAŞKAN MUTAHHAR ATEŞ

Son 5 yıldır Demokrat Parti (DP) Ödemiş İlçe Başkanlığı görevini sürdüren, geçen şubat ayında yapılan son kongrede de yeniden seçilen Başkan Mesut Akbay, ilçe başkanlığı görevini partinin emektar isimlerinden Mutahhar Ateş’e devretti.
Düzenlenen devir teslim törenine Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Defneciler, ilçe başkanları, Ödemişli partililer katıldı. Törende konuşan DP İzmir İl Başkanı Metin Defneciler, “Mesut Akbay başkanımız beş sene boyunca Ödemiş’te partimizin ilçe başkanlığı görevini en iyi şekilde yaptı. Beş yıl az bir zaman değil. Kendisinin arzusu üzerine bu değişimimiz Ödemiş’te yaşanıyor. Mesut başkanımızın yerine Ödemiş’te partimizin duayen isimlerinden, ömrünü partimize adamış Mutahhar Ateş ağabeyimiz geçiyor. Mutahhar başkanımızın görevini en iyi şekilde yapacağına inancımız tamdır. Yeni ilçe başkanımız partimizi en iyi şekilde yönetecek Ödemiş’te partimizin önünü daha da açacak, Türkiye’nin gençlerinin geleceğine açacaktır. Partimizin Ödemiş ilçe teşkilatı, İzmir’in en güçlü ilçe teşkilatlarından biridir. Bugün burada eski ama bize göre hiçbir zaman eskimeyen ilçe başkanlarımız da vardır. Bu durum hiçbir parti de yoktur. Demokrat Parti geleneğinde mütevazılık, görev aşkı ve memleket sevdası vardır. Yeni ilçe başkanımıza, yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
"Koltuğu layık olana, rütbeyi hak edene vereceğiz"
Yeni ilçe başkanı Mutahhar Ateş ise, koltuğu layık olana, rütbeyi hak edene vereceklerini belirterek şunları ifade etti: “Ödemiş’te partimizin ilçe başkanlığı görevini sürdüren Mesut Akbay başkanımıza ve tüm partili arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün görevin şahsıma verilmesinden dolayı da tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Demokrat Parti, Türkiye’nin olmazsa olmazı olan, Türkiye’nin temel taşlarından olan partidir. Partimizi Ödemiş’te hak ettiği yere getirmek için çok çalışacağız. Bu anlamda Ödemiş’te çalışmalarımıza yoğun bir şekilde sürdüreceğiz."