Cadde Best Model'den minik Sarp'a destek

Best Model'den minik Sarp'a destek

23.01.2018 - 10:22 | Son Güncellenme:

Geliri canavan hastalarına bağışlanan 'Kalbine Dokun' kitabını satan manken Aslıhan Karalar, canavan hastası Sarp’a destek oluyor.

Best Modelden minik Sarpa destek

Best Model Of The World yarışmasında birinci seçilerek Türkiye’ye ödül getiren Aslıhan Karalar, canavan hastası Sarp için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Dr. Berna Uslu Kaya’nın tüm gelirini canavan hastası çocuklara bağışladığı 'Kalbine Dokun' masal kitabını yakın çevresine ve dostlarına satan Karalar, "Canavan hastalığı miyelin enzimi eksikliğidir ve bu enzim eksikliği çocukların en temel hayati fonksiyonlarını bile yerine getirememesine sebep oluyor. Canavan hastası çocuklar yemek yiyemiyor, ayakta duramıyor ve hayatları boyunca konuşamıyor. Kısa yaşam süreleri sebebiyle onlara Kelebek Çocuklar deniliyor. Bu hastalığın derneğine Kalbine Dokun kitabının bağışı dışında da hiçbir bağış yapılmıyor. Satın aldığınız her kitap bir çocuğun masal ülkesinin kapısını açarken, bir başka çocuğa umut oluyor. Sarp ve kırk bir canavan hastası çocuk kalbine dokunacak elleri bekliyor” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar