Antalya DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

23.07.2016 - 18:38 | Son Güncellenme:

.

DSİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Dsi 13’üncü Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı.
DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu DSİ Genel Müdürlüğüne, Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ Genel Müdür Yardımcılığına, DSİ Kayseri 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun da DSİ Antalya Bölge Müdürlüğü görevine atandı.
14 Ocak 2013 tarihinden 22 Temmuz 2016 tarihine kadar DSİ 13. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür; “Görev yaptığım süre içerinde mesai kavramı gözetmeksizin ekibimiz ile birlikte çok başarılı çalışmalar yaptık. 1954 yılından bugüne ülkemizde çok büyük yatırımlar yapan ve şahsımı DSİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırıma ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na şükranlarımı sunuyor, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı Yüce Allahtan niyaz ediyorum. ’dedi.
Emeği geçenlere teşekkür etti
Turkay Özgür, geride bıraktığı ve emeği geçen herkese teşekkür dileklerini sunarak konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Diğer taraftan yaptığımız yatırımlarımızın halka anlatılması manasında bir köprü vazifesi gören Antalya’nın görsel ve yazılı basınında görev yapan vefakar ve cefakar gazeteci kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Kendileri ile görev süresince iyi bir iletişim kurarak çok verimli çalışmalar yaptık. Yatırımlarımızı vatandaşlarımıza anlatma fırsatı bulduk. Yine yaptığımız çalışmalarda çok büyük emek ve gayret gösteren DSİ 13. Bölge Müdürlüğü personelimize ve firma elemanlarımıza samimi ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Antalya’dan güzel hatıralar ile ayrılırken bütün vatandaşlarımızdan bizlere haklarını helal etmelerini ve dualarını esirgememelerini arzu ediyorum” dedi.