Bursa Dsp Genel Başkanı Aksakal: Şimdi olmadık şekilde sandık getirdiler önümüze

Dsp Genel Başkanı Aksakal: Şimdi olmadık şekilde sandık getirdiler önümüze

18.03.2017 - 16:03 | Son Güncellenme:

"Eskiden mahsul boldu, çiftçi havasını atardı. Şimdi ne Tariş ne Çukobirlik ne Fiskobirlik ne Trakyabirlik kaldı. Birlik bırakmadılar, şimdi dirliği de bozacaklar. Bunun için uğraşıyorlar. Şimdi olmadık şekilde sandık getirdiler önümüze. Hakkımızda hayırlısı olsun"

Dsp Genel Başkanı Aksakal: Şimdi olmadık şekilde sandık getirdiler önümüze

BURSA (AA) - DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Eskiden mahsul boldu, çiftçi havasını atardı. Şimdi ne Tariş ne Çukobirlik ne Fiskobirlik ne Trakyabirlik kaldı. Birlik bırakmadılar, şimdi dirliği de bozacaklar. Bunun için uğraşıyorlar. Şimdi olmadık şekilde sandık getirdiler önümüze. Hakkımızda hayırlısı olsun." dedi.

Haberin Devamı

Aksakal, Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bu yıl 6'ncısı düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı gezdi, stant sahipleriyle görüştü.

Burada yaptığı konuşmada, çiftçinin durumunun içler acısı olduğunu savunan Aksakal, "Samanı bile ithal eden bir ülke haline geldik. Borçlandığımız bankalar bile yabancıların. Esnaf, 150 bin liralık traktörü 135 bin liraya satıyor, çarkı döndürebilmek için." değerlendirmesinde bulundu.

Aksakal, ülkenin zor bir durumda olduğunu öne sürerek, "Eskiden mahsül boldu, çiftçi havasını atardı. Şimdi ne Tariş ne Çukobirlik ne Fiskobirlik ne Trakyabirlik kaldı. Birlik bırakmadılar, şimdi dirliği de bozacaklar. Bunun için uğraşıyorlar. Şimdi olmadık şekilde sandık getirdiler önümüze." diye konuştu.

Haberin Devamı

Fuar ziyaretinin ardından Aksakal, vatandaşlarla buluşmak üzere Beylik Mahallesi'ne geçti.