Cadde Dubai’de gözaltı şoku

Dubai’de gözaltı şoku

11.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dubai’ye giden oyuncu Kadir Doğulu, ‘Hızlı geçiş’ çizgisini geçtiği ve memura soru sorduğu gerekçesiyle iki kez gözaltına alındı

Dubai’de gözaltı şoku

Dubaili bir şirketin davetlisi olarak polo maçı izlemeye çağrılan Kadir Doğulu, ‘Hızlı geçiş’ çizgisinden dışarı çıktıkları ve soru sordukları gerekçesiyle arkadaşlarıyla birlikte karakola alındıklarını söyledi. Oyuncu, “Yüzümüze dahi bakılmadı, aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı” dedi. Polislerin kötü muamelesini sosyal medya hesabından videolu çekimle takipçilerine aktaran Doğulu, yapılanların son derece ‘İnsanlık dışı’ olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

‘Öğretmenimi hatırlattı’

Doğulu gözaltının ardından kimliğini soran polislere “Yanımda olmayabilir” dediği için yeniden karakola alındığını anlattı. Oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Her şey mükemmeldi. Ta ki Dubai’ye ayak basana kadar. Bu kadar kompleksli bir polis takımı ya da havaalanı çalışanı görmedim. Sadece ‘Fast treck’ çizgisinden bir tık dışarı çıktık diye ve onunla ilgili memura soru sorduk diye karakolda bekletildik. ‘Fast treck’ kartlarımız elimizden alındı. Dubai Havalimanı’ndaki polisler bana ilkokul öğretmenimi hatırlatıyor. Konuşma! Gülme! Bakma! Kalkma! İnanılır gibi değilsiniz” sözlerine yer verdi.