Gündem Düğün dönüşünde bir aile yok oldu

Düğün dönüşünde bir aile yok oldu

26.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da oğlunun düğününden dönen imam Ömer Kaya, sabah namazı için camiye yetişmek isterken TIR ile çarpıştı. Kazada, şoför Kaya, resmi nikâhlı eşi, dini nikâhlı eşi ve 4 çocuğu öldü.

Düğün dönüşünde bir aile yok oldu

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde imam olan yedi çocuk babası Ömer Kaya, önceki gün resmi nikahlı eşi Zeliha Kaya, akrabası olan dini nikahlı eşi Ayşe Kaya ve çocukları ile birlikte oğlu Mahmut’un düğününe gitti. Gece geç saatlerde biten düğünün ardından Kaya ailesi, oğulları Mahmut ile gelinlerini, hafif ticari araçla, Şanlıurfa kent merkezindeki evlerine götürdü. Mahmut Kaya, ailesine, geceyi birlikte geçirme teklifinde bulundu. Ömer Kaya ise çiftin ilk geceleri olduğunu ve görev yaptığı camide sabah namazına yetişmesi gerektiğini belirtip yola çıktı.

Haberin Devamı

Araçta sıkıştılar

Ömer Kaya kontrolündeki araç, Suruç yakınlarında, karşı yönden gelen TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle TIR’ın ön bölümünde hasar oluşurken, hafif ticari araç ise hurda yığınına döndü. Araçta sıkışan sürücü Ömer Kaya (50), resmi nikahlı eşi Zeliha (48), dini nikahlı eşi Ayşe (32), çocukları Bünyamin (20), Recep (12), İbrahim (10) ve Osman Kaya (7) yaşamını yitirdi. En mutlu gününde, babası, annesi, üvey annesi ve dört kardeşinin ölüm haberini alan Mahmut Kaya ile eşi ise sinir krizi geçirdi.