Bingöl DÜĞÜN İÇİN GÜN ALDIĞI TARİHTE ÖLDÜ

DÜĞÜN İÇİN GÜN ALDIĞI TARİHTE ÖLDÜ

31.07.2014 - 18:01 | Son Güncellenme:

.

DÜĞÜN İÇİN GÜN ALDIĞI TARİHTE ÖLDÜ

Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen kazada yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gencin, 31 Temmuz’u düğün tarihi olarak aldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır-Bingöl karayolu Tuzlaköy yakınlarında 21 Temmuz Pazartesi gecesi LPG yüklü tankerin alev alması sonucu meydana gelen ve 2 otobüs ile 1 hafif ticari aracın yandığı kazada ağır yaralanarak Erzurum’da tedavi altına alınan Nurullah Nazlı (27), dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Nazlı’nın düğün günü olarak planladığı 31 Temmuz’da ölmesi, nişanlısı başta olmak üzere ailesinin ve yakınlarının acısını ikiye katladı.
Acı haberi alan Genç ilçesindeki yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Erzurum’dan Bingöl’ün Genç ilçesine getirilen Nazlı’nın cenazesi, Yeşildere Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Yeğeni Nurullah’ın, çok dürüst ve temiz bir genç olduğunu söyleyen amca Hamit Nazlı, “Nurullah, büyüğünü ve küçüğünü bilen, sevgi ve saygısında kusur etmeyen biriydi. Yeğenim evlilik için buradan kalkıp inşaatlarda çalışmak için 1 yıl önce Kuzey Irak’a gitti. Çalıştığı süre zarfında önce gelip burada nişan yaptı ve düğün gününü belirledi. Bugün yani tam da 31 Temmuz’da düğünü olacaktı. Ama takdiri ilahi ki Allah’ın rahmetine kavuştu, düğün olmadı. Bizim için çok büyük bir acıdır. Tabi ki de Allah katında acı bir olay değil ama bizim için çok büyük bir acıdır” dedi.
Bugüne kadar inşaatlarda birlikte çalıştığı kuzeni Nurullah’ın ölümünün kendilerini derinden sarstığını ifade eden Fatih Nazlı ise, “Tam da düğünü olacağı gün vefat etmesi bizleri çok üzdü. Umuyorum ki onun mekanı cennet olur. Düğünü diğer tarafta nur içinde olur. Demek ki kaderinde bu dünyada düğün yapmak yokmuş. Belki de amcaoğlum Nurullah için diğer dünyada güzel bir düğün yapmak varmış. Biz her zaman birlikteydik. Hayatın zor koşullarına ayak uydurmak için sırt sırta vererek çalışıyorduk. En son 1 sene önce Nurullah ile birlikte Kuzey Irak’a çalışmaya gittik. Ben bu yaşananlara kader diyorum. Çünkü Nurullah’ın o gün çıkıp o yolda yaşananları yaşaması ve bugün hayata gözlerini yumması kaderinde yazılı imiş” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 1 yıl önce düğün masraflarını karşılamak amacıyla Kuzey Irak’ın Erbil kentine inşaat işçisi olarak çalışmaya giden Nurullah Nazlı, 21 Temmuz’da LPG yüklü tankerin alev alıp infilak etmesi sonucu ağır yaralanmıştı.