Düğün Sezonuna Hazır mısınız?

En özel günlerden biri olan evlilik, kişilerin her açıdan özendikleri, en güzel halleriyle katılmak istedikleri ve ömür boyunca hatta sonraki nesillere bırakacakları en değerli anların başında gelmektedir. İşte bu nedenle insanlar kıyafetinden düğün mekanına, fotoğrafından videosuna, saçından makyajına her ayrıntısına büyük özen gösterirler. Evlilik hazırlığında olan adaylar arasında estetik operasyonlara olan talep son yıllarda büyük artış gösteriyor.

Evlenmeyi düşünen adayların evlilik öncesi hazırlıklarında son yıllarda estetik operasyon hazırlıkları ilk sıralarda yer almaya başladı. Hem gelin hem de damat adayları düğünde daha güzel ve daha yakışıklı görünmek için düğün öncesinde estetik cerrahiden destek alıyor.

Haberin Devamı

Gelin adayı estetikleri

Gelin adayı estetikleri arasında kırışık tedavisi, kaş kaldırma operasyonu, burun estetiği, meme büyütme, bölgesel incelme, dudak dolgunlaştırma ve saç onarımı talep edilen estetik operasyonların başında geliyor. Estetik olmayı düşünen gelin adaylarının düğün tarihlerine göre bu operasyonlarının sürelerini çok iyi ayarlaması gerekiyor. Eğer cerrahi teknikler ile kalıcı çözüm arayışı içindeler ise düğün öncesinde kendilerine iyileşme süreci için 2 – 3 ay kadar bir süre ayırmaları gerekir. Meme implantı ya da burun küçültme gibi cerrahi teknikler gerektiren operasyonlar için bu süre tam bir iyileşme sağlanabilmesi için gereklidir. Eğer düğün tarihleri çok yaklaşmış ve bu iyileşme sürecine ayıracakları vakitleri yoksa hiç üzülmesinler. Cerrahi olmayan teknikler ile iyileşme süreci olmaksızın hayal ettikleri güzel görünüme ulaşabilirler.

Ameliyatsız estetikler

Estetik cerrahinin sunduğu ameliyatsız seçenekler ile burun eğrilikleri, kemerleri ya da burun ucu değişiklikleri sadece birkaç dakika içinde düzeltilebilmektedir. Evlilik hazırlığında olan gelin adaylarına botoks ve dolgu enjeksiyonları ile minimal dokunuşlar yapılabiliyor. Göz çevresi ve kaş daha estetik hale getirilebiliyor. Dudak dolgunlaştırılıp konturları ortaya çıkarılabiliyor. Tüm bunların en yakındaki kişilerin bile siz söylemeden anlayamayacağı doğallıkta yapılabiliyor. Ameliyatsız estetik operasyonları sonrasında sonuçlar hemen görünür hale gelebiliyor hasta hazırlıklara hiç ara vermek zorunda kalmadan normal hayatına devam edebiliyor.

Haberin Devamı

Damat adayı estetikleri

Saç seyrekliği ve kellik özellikle damat adaylarının en rahatsız olduğu konudur. Ancak eski teknikler ile yapılan saç ekimlerinde saçın tıraşlanmak zorunda olması, yara izleri gibi nedenlerle damat adayları için ertelemek zorunda oldukları bir operasyondu. Özellikle direkt saç ekimi tekniği ile saçın tıraşlanma zorunluluğunun kalkması ve saç tellerinin teker teker alınıp seyrelmenin başladığı bölgelere direkt ekilmesi ile hem damat hem de gelin adayları için daha cazip hale gelmiştir.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com