Ege Dumlupınar’a gençlik merkezi

Dumlupınar’a gençlik merkezi

27.03.2017 - 03:55 | Son Güncellenme:

Buca Belediyesi, üye sayısı 4 ayda 5 bini geçen Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin şubesini Dumlupınar Mahallesi’nde açacak. Merkezde öğrencilere birçok kolaylık sağlanacak

Dumlupınar’a gençlik merkezi

Üniversiteli gençlerle Tarık Akan Gençlik Merkezi’ndeki sohbet toplantısında buluşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ekonomiden siyasete, yerel yönetimlerden Buca’ya kadar pek çok konuda gençlerden gelen soruları yanıtladı. Salonu dolduran gençlerin beklenti ve taleplerini de dinleyen Başkan Piriştina, üniversiteli gençlere müjdeli haberler de verdi. Başkan Piriştina, geçtiğimiz aralık ayında Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısında kapılarını açan ve kısa sürede üye sayısı 5 bin 758’e ulaşan, Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin bir şubesini de Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi karşısında açacaklarının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

‘Bu yıl açacağız’

Eğitim Fakültesi’nin karşısında Merkezin Dumlupınar Şubesi’ni açmak için ilk adımı atarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Piriştina, “Tınaztepe Kampüsü’nün ardından 2017 yılı içerisinde Dumlupınar şubemizde gençlere hizmet vereceğiz. Şubemizde, çamaşırhane, kütüphane ve oyun salonu yer alacak. Üniversite öğrencilerimizi ders notlarının fotokopisini çekme olanağına da kavuşturacağız” dedi. Piriştina, sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrı karşısında ikametgahlarını Buca’ya alan gençlere de teşekkür ederek, gençlere ‘Nutuk’ ile termos bardak hediye etti.