İzmir DUMLUPINAR: “BU MAÇI KAZANACAĞIZ”

DUMLUPINAR: “BU MAÇI KAZANACAĞIZ”

16.09.2015 - 12:19 | Son Güncellenme:

.

DUMLUPINAR: “BU MAÇI KAZANACAĞIZ”

Sezona “Süper Lig” parolasıyla başlayan Karşıyaka, bu hafta evinde oynayacağı 1461 Trabzon’a karşı da iddialı. Rakiplerine saygı duyduklarını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Bu maçı biz kazanacağız” dedi.
PTT 1. Lig’de cuma akşamı evinde 1461 Trabzon’u konuk edecek olan Karşıyaka’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Karşılaşmaya, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla hazırlanan Kaf-Kaf, teknik-taktik çalışma yaptı.
Futbolcularıyla tek tek ilgilenen teknik direktör Cüneyt Dumlupınar’ın oyuncuların performansından memnun olduğu gözlendi. Çalışmalara kasığında yırtık bulunan Mehmet Akgün dışında tüm futbolcular katılırken, tecrübeli oyuncunun 1461 Trabzon maçına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.
“ARADAN SONRA LİG OTURUR”
Geçtiğimiz hafta Boluspor deplasmanından son dakikada attıkları golle 1 puan kazandıklarını hatırlatan Karşıyaka Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Bolu deplasmanında alınan 1 puan sevindirici. Ligde bütün takımlar birbirini yenebilecek durumda. Alanyaspor maçından sonra, ikinci Milli Takım arasının ardından ligin daha fazla oturacağına inanıyorum” dedi.
“BU MAÇI KAZANACAĞIZ”
Cuma günü 1461 Trabzon’u yenilenen İzmir Atatürk Stadı’nda konuk edeceklerini söyleyen Dumlupınar, “Atatürk Stadı’nın zeminini inceledim, gayet iyi bir zeminde futbol oynayacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Diğer tüm takımlara duyduğumuz gibi 1461 Trabzon’a da saygı duyuyoruz ama bu maçı biz kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
PASSOLİG KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Karşıyaka, yeni Passolig kartı çıkartacak olan taraftarlara sponsorlar aracılığıyla maç bileti hediye etmeye devam ediyor. Yeşil-kırmızılı kulüp, yeni kart çıkaracak olanlara, yıllık Passolig kart ücreti ve 1461 Trabzon maç bilet bedelini sponsorlar aracılığıyla karşılayacak.
Bugün başlayan Passolig kampanyası, Karşıyaka Çarşı İçi’nde bulunan KSK Store’da ve Ege Park AVM’nin 3. katında kurulan Passolig standında uygulanacak.