Oyun Dungeon Hunter Champions uygulama mağazalarındaki yerini aldı

Dungeon Hunter Champions uygulama mağazalarındaki yerini aldı

04.05.2018 - 16:03 | Son Güncellenme:

Gameloft’un yeni oyunu Dungeon Hunter Champions; App Store, Google Play ve Windows Store’da oyuncularla buluştu. Aksiyon RPG türündeki oyun, Türk oyuncuların da yakından tanıdığı efsanevi Hack’n’Slash serisi Dungeon Hunter’ın çokluevreninde geçiyor.

Dungeon Hunter Champions uygulama mağazalarındaki yerini aldı

Dunger Hunter serisinin merakla beklenen oyunu Dunger Hunter Champions uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Gücünüzü göstermek için çokluevrenin her köşesinden birçok şampiyon çağırın ve ünlü fantezi & bilimkurgu yazarı Dan Abnett tarafından yazılan büyüleyici bir hikaye eşliğinde, parti temelli tek kişilik destansı bir maceraya katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Şampiyonlarınızın gücünü sınayabileceğiniz görevler, farklı zorluk seviyelerinde, birbirinden zorlu düşmanlar ile değişik lokasyonlarda karşınıza çıkıyor. “Ebedi Rekabet”te ustalaşmak için en uygun şampiyonları geliştirin ve çokluevrendeki en güçlü takımı oluşturmalısınız.

Dungeon Hunter Champions, efsanevi hikayesini keşfedeceğiniz tekli oyuncu modunun yanı sıra, canlı olarak 5v5 maçlar yapabileceğiniz çok oyunculu deneyimini de oyunseverler ile buluşturuyor.

Heyecan verici savaşlar için özenle tasarlanmış haritaları içeren çok oyunculu modda; diğer oyunculara karşı en iyi şampiyonlarınızla gerçek zamanlı olarak mücadele edebilirsiniz.

Yazarlar