Cadde Dünya güzelleri Bebek’te

Dünya güzelleri Bebek’te

22.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Azra Akın, nişanlısı Atakan Koru’yla birlikte 1993 Dünya Güzeli Jamaikalı Lisa Hanna’ya dört gün boyunca İstanbul’u gezdirdi

Dünya güzelleri Bebek’te

2002 Miss World Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, kendisi gibi 1993 yılında birinci olan Jamaikalı Lisa Hanna’yı İstanbul’da ağırladı. Dört gündür Hanna’ya tarihi mekânları gezdiren manken, önceki gün Bebek’te kahvaltı yaparken görüntülendi. Yaz aylarında evleneceği Atakan Koru’nun da eşlik ettiği kahvaltıdan sonra üçlü, çıkışta objektiflere poz verdi. Akın, “Hanna’yla İstanbul turuna çıktık” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul’u tanıttı

Düğün hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen manken, “Nikahın Türkiye’de olmasını istiyoruz” dedikten sonra İstanbul turuna kaldıkları yerden devam etti.

Instagram sayfasında fotoğraf paylaşan Hanna, Akın için “Dünyanın en tatlı ruhuna sahip kişisin. Zaman çok çabuk geçiyor.
Daha, dünya güzeli unvanlığını kazandığın dakikaları dün gibi hatırlıyorum. Bu zamana kadar alçak gönüllü kaldığın için seninle gurur duyuyorum” notunu düştü. İstanbul’un çeşitli yerlerinden kareleri hayranlarının beğenisine sunan model, “Dünya üzerinde 80 binden fazla güzel cami burada yer alıyor. Benim en sevdiğim yer ise Ayasoyfa oldu. Nefes kesen ve tarihi gücü olan bir yer” diyerek bilgi verdi.

Yazarlar