Bartın Dünya İkincisi Sporcuya Coşkulu Karşılama

Dünya İkincisi Sporcuya Coşkulu Karşılama

22.06.2018 - 13:51 | Son Güncellenme:

.

Dünya İkincisi Sporcuya Coşkulu Karşılama

BARTIN (AA) - Yıldızlar İşitme Engelliler Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü sporcusu Bartu Akdemir, Bartın'da coşkuyla karşılandı.

Haberin Devamı

Bartın Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinde Bartu, davul ve zurnalar eşliğinde karşılayan Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Rusya'nın Vladimir kentinde yapılan Dünya Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olan Bartu Akdemir’i tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Terminalde gerçekleşen karşılamadan sonra milli sporcu Bartu, araç konvoyuyla Bartın Belediyesi’ne gitti.

Belediye girişinde de alkışlarla karşılanan milli sporcu Bartu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.

Akdemir'in Türkiye'ye ve Bartın’a büyük bir gurur yaşattığını ifade eden Akın, şunları söyledi:

"Kardeşimizin dünya ikincisi olması bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Aynı zamanda bu başarı ata sporumuz olmasından dolayı ayrı önem katıyor. Hocalarından, ailesinden ve destek olan herkesten Allah razı olsun. Allah geleceklerini, bahtlarının açık ve hayırlı eylesin."

Haberin Devamı

Bartu, ziyarette Belediye Başkanı Akın'a Türk bayrağı, Akın da milli sporcuya el işlemeli Türk bayrağı tablosu hediye etti.