Fenerbahçe Emenike'nin pazarlığı olmaz

Emenike'nin pazarlığı olmaz

23.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli yönetim Dünya Kupası’ndaki oyunuyla öne çıkan golcüsü için 20 milyon Euro’nun altındaki teklifleri geri çevirecek

Emenikenin pazarlığı olmaz

EMMANUEL Emenike’nin Dünya Kupası’ndaki yıldızı Bosna Hersek maçıyla nihayet parladı. Yaptığı asist ve önündeki rakiplerini 8 kez geçen Emenike ayrıca driplingleriyle de maçın yıldızıydı. Bu performans F.Bahçe yönetiminin de iştahını kabartmaya yetti. Sarı-lacivertli kulübe 2 kere transfer olan Nijeryalı golcü için asıl hedef yararlanabildiği kadar Emenike’den yararlanınıp sonrasında da bonservisinden yüksek rakamlar kazanmaktı.

SÜPER Lig’de yaptığı çıkışla Rubin Kazan ve Zenit’in listesine giren Emenike için Ruslar 14 milyon Euro’yu gözden çıkardı bile. Ancak başkan ve teknik heyetin asıl planı Emenike’nin asıl değerini bulması. Zaten sezon başı gelirken de özellikle sözleşmesine ‘20 milyon Euro’yu getiren Emenike’yi alır’ maddesi konuldu. Nijerya’nın Dünya Kupası’ndaki olası başarılarına imza atması beklenen golcü futbolcu için gelecek teklifler oyuncu tatildeyken değerlendirelecek.

YANAL’IN TERCİHİ
ERSUN Yanal oyuncusunu bırakmak istemese de yönetim ‘değerini bulan her futbolcu gider’ düşüncesinde. Yanal sezon başı Emenike’nin tartışıldığı günlerde bile, “Cardozo ile Emenike arasında tercih yapmam gerektiği anda tercihimi Emenike’den yana kullandım. Çünkü hem genç, hem de çok güçlü. Çok kısa sürede patlama yaparsa büyük bir isim kazanmış olacağız” demişti.

Haberin Devamı

ALİ CAN / SAMPIY10.COM




Yazarlar