Dünya Kupası KARNAVAL ZAMANI

KARNAVAL ZAMANI

13.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Brezilya’nın ev sahipliğini yaptığı 20. Dünya Kupası’nın açılış seremonisi Sao Paulo Arena’da gerçekleşti. 600’e yakın sanatçının hazırladığı görsel şölende ülkeye ait danslar, oyunlar ve şovlar sahnelendi

KARNAVAL ZAMANI

Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nın açılış seremonisi Sao Paulo Arena’da gerçekleşti. FIFA’nın en büyük futbol organizasyonu olarak kabul edilen turnuvanın 20.’si, hazırlanan görsel şölenle başladı. Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanan mücadele öncesi sahaya kurulan dev platformda ülkeye ait samba gösterileri, danslar, müzik şovları ve oyunlar sahnelendi. Sahnelenen şovlarda sanatçılar Brezilya’nın yerel kıyafetlerini üzerlerinde taşıyarak tüm dünyaya tanıttı.
Öte yandan, çocuklar ellerinde beyaz futbol topları ve turnuvaya katılan 32 ülkenin ambleminin yer aldığı formalarla sahaya gelerek açılışta yer aldı.

Gösteriler tribünleri büyüledi
Dünya Kupası için özel olarak hazırlanan açılış seremonisine yaklaşık 600 sanatçı katıldı. 84 saat süren provaların ardından Sao Paulo Arena’daki gösterilerde yer alan sanatçılar, futbolseverlere unutulmaz bir gösteri sundu.
Karşılaşmadan 2 saat önce TSİ 21.00’de başlayan açılış seremonisi Jennifer Lopez, Pitbull ve Claudia Leitte’nin konseri ile sonlandı. Ayrıca seremoni bitiminde sahaya dev bir Brezilya bayrağı getirildi.

Haberin Devamı

KARNAVAL ZAMANI

Yazarlar