Ankara Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ercümen'e Plaket

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ercümen'e Plaket

20.01.2018 - 22:49 | Son Güncellenme:

Çanakkale'de yayın yapan kültür, sanat ve magazin dergisi tarafından kuruluşlarının 3. yılı dolayısıyla düzenlenen törende Şahika Ercümen'e onur plaketi verildi

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ercümene Plaket

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de yayın yapan bir dergi tarafından dünya serbest dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen'e onur plaketi verildi.

Haberin Devamı

Kültür Sanat ve Magazin Dergisi Phantaso için yayın hayatına başlamasının 3. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen programda konuşan derginin imtiyaz sahibi Naci Aydemir, 3. yılda okurlarıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Çanakkale'nin tarihi ve kültürel mirasını Türkiye'ye anlattıklarını ifade eden Aydemir, "Bu anlamda, kuruluşumuzun 3. yılında dünya rekortmenimiz ve Çanakkale'nin gururu Şahika Ercümen'e onur plaketini takdim etmek istedik." dedi.

Milli sporcu Şahika Ercümen ise kendisini ödüle layık gören dergi yönetimine teşekkür etti.

Başarıya giden yolda katettiği serüvenin Çanakkale'de başladığını anlatan Ercümen, şöyle konuştu:

"Memleketim olan Çanakkale'de böyle güzel bir gecede onur konuğu olmak benim için gurur verici. Bu benim için çok güzel bir motivasyon kaynağı olacak. Çanakkale tarihiyle, doğasıyla, insanlarıyla her zaman bana ilham ve motivasyon kaynağı oldu. Ülkeme ve Çanakkale'ye güzel başarılar getirmeye devam edeceğim."