Dünya 77'lik dede fena benzetti

77'lik dede fena benzetti

16.12.2008 - 15:15 | Son Güncellenme:

Dört gün içinde 4 market soymudu. Ama son işinde tam bir belaya çattı... 77 yaşındaki dededen feci dayak yedi.

77lik dede fena benzetti

77 yaşındaki Ronald Kennedy, bir markette alışveriş yapıyordu. Birden içeri dalan bir adam kasaya doğru hızla yöneldi ve tezgahtarı sert bir şekilde itip düşmesine neden oldu. Tezgahtar kadın düşerken kafasını çarpıp kendinden geçti.
Hırsız kasaya eğildi ve kasadaki 445 paund (1072 YTL) ile kaçmaya çalıştı. Ama arkasını dönüp de kapıya yönelince, 77'lik dede elindeki bastonu hızla sırtına indirdi. Karşılık vermeye çalışan 32 yaşındaki hırsız Richard Coleman, neye uğradığını anlamadan bir baston da kafasına yedi.
Daha sonra polisi çağıran market yetkilileri hırsızın yakalanmasını sağladı. Son dört gün içinde dört ayrı market soygunu suçuyla aranan Coleman'ı haşat eden Ronald Kennedy, kahraman gibi muamele görüyor.

77lik dede fena benzetti

Artan hırsızlık olaylarına karşı tepkisiz kalan halk, gençlerin bile buna cesaret edemediğini söylüyor ve özellikle bu yüzden Kennedy iki kat fazla saygı görüyor. Hırsızlık suçundan dava edilen Coleman'ın avukatı, müvekkilinin soygunda silah kullanmadığını ve uyuşturucu etkisi altında olduğu için beraatini talep etti. Ancak mahkeme hırsızı dört yıllık bir cezaya çarptı.