Dünya Araba batarken selfie çekti! Kimliği belirsiz kadın hayrete düşürdü

Araba batarken selfie çekti! Kimliği belirsiz kadın hayrete düşürdü

19.01.2022 - 15:10 | Son Güncellenme:

Donmuş bir nehirde arabasını sürerken buza çarpan bir kadın araçla birlikte batmaya başladı. Yakındaki sakinler onu batan arabasının çatısından kurtarmak için uğraş gösterirken, kadın selfie çekmeye başladı. Araba batarken kadının kendini çektiği anlar herkesi şaşırttı.

Kanada'nın Ottawa eyaletinde kimliği belirsiz kadın, Pazar öğleden sonra Manotick banliyösünde Rideau Nehri'nin buzunun altına batan sarı arabanın üstünde duruyordu.

Haberin Devamı

Kadın kurtarıldığı sırada halen daha batmakta olan aracın üstünden selfie çekmeye devam ediyordu.

Sosyal medyada yayınlanan videolarda, iki kişinin mavi bir kanoyu kaza mahalline doğru çektiği görüldü. Kadın bunun üzerine çıktı ve deniz aracına bağlı bir halatla güvenli bir yere çekildi.

Araba batarken selfie çekti Kimliği belirsiz kadın hayrete düşürdü

Arabadaki tek kişi oydu. Polis, saat 16.30 sıralarında olay mahalline geldi. Donmuş suda araç kullanmak kendi başına yasa dışı olmasa da, kadına 'bir motorlu taşıtı tehlikeli bir şekilde kullanma' suçu yöneltildi. 

Kadının nereden geldiği veya nereye gittiği belli değil ancak bir Twitter kullanıcısı, onun 'yanından hızla geçtiğini' gördüğünü ve 'buzun içinden geçmesinin şaşırtıcı olmadığını' söyledi.

Bir video, arabanın donmuş nehirde hızla aşağı indiğini gösteriyor ancak kasıtlı bir şekilde mi böyle gittiği yoksa arabanın buzda mı kaydığı belli değil.

Haberin Devamı

Araba çarptıktan sonra olağanüstü bir şekilde sakin kalan kadın, kurtarılmayı bekledi.