Dünya Berizzo için maçı çevirdiler

Berizzo için maçı çevirdiler

23.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Liverpool karşısında skoru 3-0’dan 3-3’e getiren Sevilla’nın motivasyonu, maçın sonunda ortaya çıktı: Teknik Direktör Eduardo Berizzo, devre arasında oyuncularına kanser olduğunu söyledi.

Berizzo için maçı çevirdiler

Devre arası öğrendiler

Sevilla ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ev sahibi Sevilla, ikinci yarı 3-0’lık skoru 3-3 yaptı. Bu müthiş geri dönüş için Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, devre arasında kansere yakalandığını futbolcularına açıklamış, bu durum maçı çevirmek için bir motivasyon kaynağı yaratmıştı. Sevilla Kulübü açıklamasında “Berizzo’ya prostat kanseri teşhisi konulduğu duyurulur. Kulübümüz kendisinin en hızlı şekilde tedavi olması için elinden geleni yapacaktır” denildi.

Tedavi olacak

Berizzo için maçı çevirdiler


As gazetesi Sevilla muhabiri Jose Antonio Espina ise Milliyet’e yaptığı açıklamada, Sevillalı oyuncuların kötü haberi pazartesi günü öğrendiklerini ve motivasyona maç başından itibaren sahip olduklarını belirtti. Ayrıca beraberliğin, devre arasında 3-0 geride olmanın getirdiği havayla sağlandığını açıkladı. Teknik adamın ameliyat kapsamında birkaç hafta takımdan ayrı kalması beklenirken, pazar günkü Villarreal maçında görevinde olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Betis’ten destek mesajı

İspanyol futbolu, Berizzo’nun kansere yakalandığının ortaya çıkmasıyla sarsıldı. Real Betis Kulübü Twitter’da “Real Betis olarak Berizzo’ya tam desteğimizi göstermek istiyoruz. Kendisine kuvvet ve moral temenni ediyoruz” mesajını paylaştı.