Dünya Çok iyi bir ‘aile babası’ gibi görünüyor ama…

Çok iyi bir ‘aile babası’ gibi görünüyor ama…

16.07.2018 - 10:49 | Son Güncellenme:

Küçük İşletmeler Bakanı Andrew Griffiths, iki kadına gönderdiği 2 bini aşkın mesajın ifşa olmasının ardından istifa etti. ‘İyi bir aile babası’ olarak bilinen Muhafazakâr Partili siyasetçinin mesajlarının içeriği, İngiltere’yi salladı.

Çok iyi bir ‘aile babası’ gibi görünüyor ama…

İngiltere Muhafazakâr Parti Milletvekili ve Küçük İşletmeler Bakanı Andrew Griffiths, attığı 2 bini aşkın mesajla ülkeyi şoke etti.

Haberin Devamı

Snapchat üzerinden iletişim kurduğu 28 yaşındaki kadın barmen Imogen Treharne ve arkadaşıyla aynı anda ilişkiye girmek istediğini belirten 47 yaşındaki bakan, ikiliye 3 haftada yaklaşık 2 bin mesaj gönderdi.

Mesajlarda, “Ülkeyi yönetmektense, sizin gibi yaramaz kızlarla oynaşmayı tercih ederim”, “Yüzümün gülmesi için kirli şeylere ihtiyacım var, sizi çıplak görmek istiyorum”, “Çırılçıplak soyunun, babanızı çıldırttınız” gibi ifadeler yer alıyor. Griffiths, bir kadını cinsel ilişki sırasında dövdüğünden, bir kadını ise domuz kılığına soktuğundan bahsediyor.

İki kadın, Griffiths’e 700 İngiliz Sterlini karşılığında çıplak görüntülerini de sattı.

Yıllardır eşiyle birlikte çocuk yapmak için uğraşan Griffiths’in, baba olduktan hemen sonra başka kadınlarla cinsel ilişkiye girmeye çalışması, İngiliz kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Yaklaşık 3 ay önce baba olan Griffiths, hakkında soruşturma açılmasının ardından, ailesinden özür dileyerek bakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı