Dünya Elvis’i kim canlandıracak?

Elvis’i kim canlandıracak?

05.07.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Avusturalyalı yönetmen, senarist ve yapımcı Baz Luhrmann’ın Elvis Presley’nin hayatını anlatacağı yeni projesinden sıcak gelişmelerin olduğu ortaya çıktı.

Elvis’i kim canlandıracak

Müzik tabanlı filmlerin Hollywood’da aranan ismi olan, ihtişamı seven yapısıyla da masraflı yönetmenler kategorisinde bulunan Baz Luhrmann, ismi belirsiz bu Elvis Presley biyografisinde senaryoyu bütün filmlerinde birlikte çalıştığı Craig Pearce ile birlikte yazacak. Henüz ismi belirlenmemiş film, Presley’nin şöhret basamaklarını tırmanışını ve hayatının her anına etki eden menajeri Albay Tom Parker’la ilişkisini anlatacak. Albay Tom Parker’ı ise Tom Hanks canlandıracak.

Haberin Devamı

Elvis Presley’yi kimin canlandıracağı konusu merakla beklenirken, The Hollywood Reporter’ın haberine göre efsane şarkıcıyı canlandırması için Ansel Elgort, Harry Styles, Aaron Taylor-Johnson, Miles Teller ve Austin Butler ile görüşülüyor. Kimisi müzisyen, kimisi ise müzikal projelerde yer aldığından böyle bir rol için son derece uygun olan adayların kısa bir süre önce test çekimlerine katıldığı da konuşulan başlıklar arasında.