Dünya Evlilik programında papaz günah keçisi!

Evlilik programında papaz günah keçisi!

18.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sırbistan’da evlilik programına katılan papazı, Sırp Ortodoks Kilisesi “Zina ve kavalarla dolu şova katıldığı” gerekçesiyle cezalandırdı...

Evlilik programında papaz günah keçisi

Sırbistan’da ‘Kısmetse Olur’ tarzı evlilik programı “Parova” (çiftler) ülkede bir din adamının başına bela oldu. Çok açık sahneleri yüzünden 18 yaş altındakilerin izlemesinin sakıncalı olduğu programa geçen hafta Paskalya öncesinde Çaçak kentinden bir papaz katıldı. Drago Ljubiçiç isimli papaz, yarışmacılardan Jasna Milenkoviç Jami’ye büyük bir hayranlık duyduğunu ve ona destek verdiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Papaz seksi yarışmacı hakkında, “Herkesin günahı vardır. Onun için Paskalya’da af diyeceğim. Gençler ondan etkilenebilir ama tartışmak yerine şarkı söyleyin. Tüm şarkılarını kalbimde taşıyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca diğer yarışmacılar hakkında da övgü dolu sözler söyledi. Ancak bu sözler yüzünden kilise tarafından hiç de hoş karşılanmadı. Kısa bir süre önce emekliya ayrılan Papaz Drago Ljubiçiç, Çaçak Psikoposu Justin Stefanovic tarafından zina yapılan ve sürekli olarak birbiri ile tartışıp kava edilen bir programa katıldığı için cezalandırıldı. Sırp Ordodoks Kilisesi’nin ismine leke düşürdüğü öne sürülen papaz geçen hafta sonu yapılan Paskalya kutlamalarında görev yapamadı ve bir sonraki emre kadar da halk arasında yapılacak hiç bir etkinliğe da katılmama cezasına çarptırıldı. Papazın ayrıca İsa Peygamber’in göğe yükselişi olarak kabul edilen Paskalya Bayramı öncesinde tutulan 40 günlük oruç döneminde böyle ahlaksız bir programa izin almadan katıldığı için de artık papaz kıyafetiyle bir açıklama yapması da yasaklandı.