Dünya ‘Futbolcu Neymar bana saldırdı’

‘Futbolcu Neymar bana saldırdı’

08.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Futbolcu Neymar bana saldırdı’

Brezilyalı futbolcu Neymar’ın tecavüzüne uğradığı şikâyetiyle polise başvuran Najila Trindade, iddiasını ekranda tekrarladı: “Neymar, Paris’te otel odasında bana saldırdı, çok agresif biri”

Haberin Devamı

‘Aramızda tartıştık’

Brezilya’da model Najila Trindade, şu anda Fransa’nın Paris St - Germain (PSG) takımında forma giyen ünlü futbolcu Neymar’ın kendisine tecavüz ettiği şikayetiyle polise başvurdu. SBT Brasil Televizyonu’na konuşan 26 yaşındaki model, bu iddiasını ekranda da tekrarladı. Najila Trindade şunları söyledi: “Ben Neymar’dan hoşlanıyordum, bu yüzden birliktelik teklifini kabul ettim. Neymar’ın aldığı uçak biletiyle Brezilya’dan Fransa’ya gittik. Onunla Paris’teki bir otel odasında buluştuk. Ancak kendisinin prezervatif kullanmak istememesi nedeniyle aramızda tartışma çıktı.”

‘Buluştuk ama...’

Trindade şöyle devam etti: “Neymar bu tartışmadan sonra saldırganlaştı. Direnmeme rağmen bana saldırdı ve tecavüz etti. Yolladığı mesajların tam aksine çok agresif biri. Ben sıradan bir insanım, modelim, iç mimar öğrencisiyim ama hepsinden önemlisi anneyim.” 27 yaşındaki Neymar ise Trindade ile iki kez buluştuğunu açıklamakla birlikte tecavüz suçlamasını reddetti. Futbolcu, Instagram hesabından Najila Trindade’yle arasındaki Whatsapp yazışmalarını paylaşarak, gönüllü birliktelikten söz etti. Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro da “Ben bu olayda Neymar’a inanıyorum” dedi.