Dünya Havaalanında dehşet

Havaalanında dehşet

29.12.2010 - 07:50 | Son Güncellenme:

Polis, havaalanında doğum yaptıktan sonra bebeğini tu-valette boğup öldürüp uçağa binip giden kadının peşinde.

Havaalanında dehşet

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai Uluslararası Havaalanı'nda korkunç bir olay yaşandı. Polis, havaalanında doğum yaptıktan sonra bebeğini tuvalette boğarak öldüren ardından bir uçağa binerek ülkeden ayrılan kadının peşinde.

Bebeğin perşembe günü havaalanındaki bir çöp kutusunun içinde bulunmasının ardından güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis annenin kimliğini tespit etti.

Kadının erkek olan bebeğin göbek bağını çıplak elleriyle kestiğini ve bebeği bir bezle boğduktan sonra çöpe attığı belirtiliyor.

Bebeğin cesedi, bir kadın yolcu tarafından bulundu. Tuvaletteki kan gölünü gören kadın yolcu görevlilere haber verdi.

Bulunduğunda zorlukla nefes almaya çalıştığı belirtilen bebek, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Polisin, Mısırlı ve 30'lu yaşlarında olduğu belirtilen kadının bulunup iade edilmesi için Interpol'den yardım istediği belirtilirken, bazı kaynaklar kadının bir Afrika ülkesinden olduğunu kaydetti.

Kadının bulunması halinde taammüden cinayetten yargılanacağı belirtiliyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde evlilik dışı çocuk dünyaya getirmek yasadışı. Kadının Dubai'de yaşayıp yaşamadığı bilinmiyor. Ancak polis kadının evlilik dışı hamile kalmış olmasının çocuğu öldürmesinin nedeni olabileceğini belirtti.