Dünya Jean Paul’den veda şov

Jean Paul’den veda şov

24.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Modanın ‘asi çocuğu’ olarak anılan Fransız tasarımcı Jean Paul Gaultier, jübilesini ihtişamlı bir defileyle yaparak emekliye ayrıldı.

Jean Paul’den veda şov

 

Muhteşem şov

Haberin Devamı

Fransız tasarımcı Jean Paul Gaultier, 67 yaşında emekli oldu. Paris Moda Haftası kapsamında önceki günü düzenlenen 2020 İlkbahar/Yaz defilesi ile 50 yıllık moda kariyerini noktalayan Jean Paul’ün şovunda Carla Bruni, Eva Herzigova, Irina Shayk, Dita Von Theese, Gigi ve Bella Hadid, Winnie Harlow gibi sayısız ünlü model vardı. Defilede, dansçı Dita Von Teese, İspanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın gözde oyuncusu Rossy De Palma, Fransız yıldız Beatrice Dalle, Amanda Lear podyuma çıkanlar arasındaydı. Meslek yaşamlarında tasarımlarından birkaçını giyen ünlüler de oradaydı.

Jean Paul’den veda şov

‘Dünya değişiyor’

Moda kariyerinde ikonikleşmiş parçaları giyen modeller, orkestra eşliğinde podyumda büyük final yaptı. Boy George’un şarkılarıyla katkıda bulunduğu defile, Paris Moda Haftası’nın tartışmasız en muhteşem şovu oldu. Hazır giyimi tamamen bırakmak istediğini bir röportajında söyleyen Jean Paul, moda tasarımlarına devam edeceğini söyledi. Paris modasının çöküşte olduğu 1980’lerde şöhret kazanan efsane tasarımcı, mesleğe 18 yaşında Pierre Cardin’de başlamıştı.

Haberin Devamı

Jean Paul’den veda şov

Jean Paul’den veda şov