Dünya Mucize hayat

Mucize hayat

08.07.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bundan tam 23 yıl önce Hindistan’ın Delhi bölgesinden İngiltere’nin başkenti Londra’ya giden bir uçağın iniş takımları bölümüne saklanarak, kaçak yolculuk yapmayı başarabilen Pardeep Saini isimli kişi, şimdi Heatrow Havalimanı çalışanı oldu.

Mucize hayat

Jumbo bir jette 40 bin fit yükseklik ve eksi 60 derece sıcaklıkta hayatta kalarak yolculuğu tamamlayan mucize ismin, havalimanına yemek servisi yaptığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Kardeşi ölmüştü

Saini, kaçak yolculuğu konusunda detayları hatırlamak istemediğini ancak bunun oldukça zor olduğunu ifade ediyor. 44 yaşındaki mucize isim, göçmen kaçakçılarının yardımıyla erkek kardeşiyle yolculuk yapmış, kardeşi yolda hayatını kaybetmişti.

Eksi 60 derecede yolculuk

Uçakların ana iniş takımının olduğu bölmeye, bir insanın girebileceği kadar yer var. Ancak kabin içindeki gibi basınç düzenlemesi olmadığı için oradaki kişinin hayatta kalması mucize olarak nitelendiriliyor. Bu alandaki sıcaklık havada eksi 60 dereceye kadar düşebiliyor. Buradaki “kaçak yolcular” genellikle aşırı soğuk ve oksijensizlikten hayatını kaybediyor.