Dünya ‘Olgun kadınların ilham kaynağısın’

‘Olgun kadınların ilham kaynağısın’

27.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşi Brigitte, enerjik yaşam biçimi ve modern giyim tarzıyla birçok kadına örnek oluyor. First Lady’ye günde 200 mektup geliyor

‘Olgun kadınların ilham kaynağısın’

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un kendisinden 24 yaş büyük eşi mektup alma rekoru kırıyor. Eski cumhurbaşkanlarından Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni, top model ve şarkıcı kimliğiyle günde 35 mektup alıyordu. Fransa’da o dönem bu bir rekor olarak görülürken, Brigitte Macron’un günde 200 mektup almasının şaşkınlığı yaşanıyor.

Haberin Devamı

‘Baştan çıkarıcı’

Sputnik’te yer alan habere göre 64 yaşındaki Macron’a gelen mektupların teşekkür ve fikir danışmak amaçlı olduğu belirtiliyor. Macron’un danışmanı Pierre-Olivier Costa konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “60’lı, 70’li yaşlarındaki pek çok kadın Brigitte’e mektup yazıp ‘Teşekkür ederim, sen giymeden önce ben öyle elbiseler giymeye cesaret edemiyordum’, ‘64 yaşında hâlâ baştan çıkarıcı olunabileceğini gösterdiğin için teşekkürler. Olgun kadınlar için ilham kaynağısın’ diyor” dedi.

Brigitte Macron eşiyle arasındaki yaş farkını alaya almaktan da çekinmiyor. Ağustosta verdiği bir röportajda “Elbette birlikte kahvaltı ediyoruz, ben ve kırışıklıklarım, o ve gençliği şeklinde. Ama bu böyle, ne yapalım. Bu seçimi yapmasaydım hayatımın en önemli fırsatını kaçırmış olacaktım” diyen Brigitte, “Emmanuel’in tek kusuru benden genç olması” esprisini yapmıştı.

Haberin Devamı