Dünya Prens Harry'nin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde

Prens Harry'nin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde

10.01.2017 - 13:39 | Son Güncellenme:

Kanadalı oyuncu Markle'ın altı yıl önce gerçekleşen düğününde çekilen fotoğrafları Daily Mail 'Şimdi bakışlarını çevir, Harry' başlığıyla sundu.

Prens Harrynin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde

Britanya Prensi Harry ile ilişki yaşayan Kanadalı oyuncu Meghan Markle'ın bir önceki düğününde çekilen fotoğraflar, İngiliz gazeteleri tarafından manşetten verildi.

Haberin Devamı

'Şimdi bakışlarını çevir, Harry' başlığını atan Daily Mail, fotoğrafların 2011'de Jamaika'da gerçekleşen düğünden önceki kutlama partisinde çekildiğini aktarıyor.

İlk olarak bir ABD dergisi tarafından yayımlanan fotoğraflarda düğüne katılanlar plajdaki barbekü partisinde eğleniyor. Meghan Markle'ın sarı bikinisiyle boy gösterdiği partide eğlenenler içme oyununa katılıyor. Partinin akşam kısmında ise gelin ve damat geleneksel Yahudi 'sandalye dansı' yaparken fotoğraflanmış.

2004'ten bu yana ilişki yaşadığı film yapımcısı Trevor Engleson'la evlenen Markle, 2013 yılında boşanmıştı. Bazı İngiliz gazeteleri, 33 yaşına basan Prens Harry'den üç yaş büyük olan Markle'ın Kraliyet ailesine yakışmayacağını savunuyor. İlişkiyi geçen yıl sonbahardan bu yana yoğun şekilde eleştiren gazetelere göre, Markle'ın evlenip boşanması da bir başka ciddi sorun.

Haberin Devamı

Kraliyet, 2016'nın son aylarında yaptığı açıklamayla söz konusu ilişkiyi doğrulamıştı. İngiliz medyası, ilişkinin doğrulanmasından bu yana Meghan Markle'ın çok sayıda fotoğrafını sayfalarına taşıdı, bunlar arasında bikinili olanlar da var.