Dünya Son sezon için çılgın önlemler

Son sezon için çılgın önlemler

29.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

ABD merkezli televizyon ağı HBO, dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones’un son sezonuyla ilgili spoiler’ların piyasaya çıkmaması için aşırı önlemler alıyor

Son sezon için çılgın önlemler

Dünya çapında milyonlarca izleyici sayısına sahip ve 2019’da sekizinci sezonuyla final yapması planlanan ‘Game of Thrones’ dizisiyle ilgili geçtiğimiz sezon boyunca yayımlanmamış bölümlerin ortaya çıkması, yapımcı şirketin başını ağrıtmıştı. Final sezonunda kötü sürprizlerin tekrar yaşanmaması için çok sıkı önlemler alındı.

Haberin Devamı

Senaryo verilmeyecek

Şu sıralar son sezonu çekilen dizi için HBO, en büyük sızıntıların şirketin kendi içinden çıktığını bildiği için ona göre önlemler aldı. George R.R. Martin’in kitabından uyarlanan dizi için alınan ilk önlem, birden fazla final sahnesinin çekilmesi olacak. Oyunculara dizinin senaryosu tamamen verilmezken, bazı oyuncular hiç senaryo okumadan, kulaklıklarına söyleyecekleri replikliklerle dizide rol alacak. Son olarak herhangi bir ipucuna karşı, oyuncular üzerinde sıkı bir sosyal medya yasağı uygulanacak.

Son sezon için çılgın önlemler


Yazarlar