Dünya Striptiz dançısı kulüpte ölü bulundu!

Striptiz dançısı kulüpte ölü bulundu!

05.01.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

Avustralya'da üç yıldır çalışan İngiliz kadının cesedi, erkeklere sunduğu özel dans gösterisinden bir gün sonra ortaya çıktı. Manchester'da yaşayan ailenin ise, kızlarının işinden haberi yok.

Striptiz dançısı kulüpte ölü bulundu

İngiliz gezgin Stacey Tierney, 29 yaşında Avustralya Melbourne'deki Dreams isimli striptiz kulübünde ölü bulundu.

Haberin Devamı

Spor eğitmeni olarak çalıştığı Manchester'dan 2013'te Avustralya'ya taşınan Tierney, kulüpteki striptiz dansçılarından biriydi.

Genç kadının arkadaşları, Tierney'in ailesinden gizli olarak dans ettiği bilgisini veriyor. Briar Rose, genç kadının seyahat paralarını çıkarmak için özel dans hizmeti verdiğini belirtiyor ve "Ailesinin bildiğini sanmıyorum. Birkaç yıldır dans ediyordu" sözleriyle işini anlatıyor. Tierney, sözü edilen özel dans hizmetini bir grup erkeğe sunuyordu.

İngiliz basınına konuşan Tierney'in kuzeni ve amcası da, kadının dans ettiğinden haberleri olmadığını söyledi. Kızlarının ne iş yaptığını bilmeyen aile ölüm haberiyle dehşete düştü. Kuzen Paul Tierney, "Yıkıldık ve bu bir cinayetti" diyor.

Haberin Devamı

Aralık ayının ortasındaki özel partide esrarengiz bir şekilde ölen genç kadının cesedi, 24 saat sonra striptiz kulüpte bulundu. Avustralya polisi, halen Tierney'in ölümünü araştırıyor.