Dünya Trump, boşanırsa sınır dışı edecekmiş!

Trump, boşanırsa sınır dışı edecekmiş!

20.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Beyaz Saray eski danışmanı Omarosa Manigault Newman, Donald Trump hakkında sarsıcı bir iddiada daha bulundu. Newman’ın yeni çıkan ve Beyaz Saray anılarını anlattığı kitabında, Melania Trump’ın boşanması halinde, Başkan Trump’ın onu ülkeden sınır dışı etmek için her yolu deneyeceği öne sürüldü.

Trump, boşanırsa sınır dışı edecekmiş

Newman kitabında, “Donald, Melania’nın vatandaşlık işlemlerinde bir iş olduğunu çözerse, bunları iptal ettirir. O çok kindar biri, bunu yaparsa asla şaşırmam. Eğer Melania Trump küçük düşürücü bir hareket yapar, onu başkanken terk ederse, cezalandırmak için bir yol bulacaktır” ifadelerine yer verdi. First Lady’nin sözcüsü ise iddiaların “hayal kırıklığı” olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Melania Trump’ın, “yeşil kart”ını, genellikle üstün yeteneklilere verilen ve “Einstein vizesi” olarak da bilinen bir kategoriden elde ettiği, 2006’da ABD vatandaşı olduğu kaydediliyor. Bu vize türünün genellikle akademik araştırmacılara ve birden fazla pasaporta sahip iş adamları gibi statüdekilere verildiği biliniyor.

ABD’de vatandaşlık, başvuru sürecinde yalan söylenmesi veya bir gerçeğin gizli tutulması durumlarında geri alınabiliyor.