Dünya VIctorıa’nın Melekleri Paris’te

VIctorıa’nın Melekleri Paris’te

02.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın gelenekselleşen şovu bu yıl Paris’te yapıldı. Yeni isimlerle uzun yıllardır markanın yüzü olan modellerin uyumunun dikkat çektiği defileye, Irina Shayk’ın hamilelik iddialarını artıran kıyafetleri damga vurdu

VIctorıa’nın Melekleri Paris’te

Fransa’nın başkenti Paris önceki gece yılın en çok merak edilen şovlarından birine ev sahipliği yaptı. Grand Palais, Victoria’s Secret Fashion Show 2016’nın merkezi olurken, bu yılki defile izleyenlerin nefesini kesti. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Izabel Goulart gibi markanın uzun yıllardır yüzü olan modellerin yanı sıra Kendall Jenner, Gigi ve Bella Hadid kardeşler, Irina Shayk, Taylor Hill ve Sara Sampaio gibi isimler de podyuma çıktı. Candice Swanepoel ve Behati Prinsloo ise bu yıl ilk çocuklarının doğumu nedeniyle defileye katılamadı.

Haberin Devamı

2.5 milyonluk sütyen

Lady Gaga, Bruno Mars ve The Weeknd’in sahne aldığı gecede en çok konuşulan konulardan biri Irina Shayk oldu. Shayk’ın giydiği tasarımların tamamının karın bölgesinin kapatılmış olması, Rus modelin hamilelik iddialarını artırdı.
25 yaşındaki ABD’li model Jasmine Tookes, iç çamaşırı devinin her yıl özel olarak tasarladığı ‘Fantasy Bra’yı taşıyan isim oldu. Tookes’un giydiği elmas ve zümrütlerle süslü sütyenin değerinin 2.5 milyon dolar (8.7 milyon TL) olduğu açıklandı. Tookes, 9 yıl aradan sonra Fantasy Bra’yı taşıyan ilk siyahi model olarak da dikkat çekti.

Âşıklar podyumda

VIctorıa’nın Melekleri Paris’te

Hadid kardeşlerden bu yıl ilk kez Victoria’s Secret defilesinde yer alan Bella, podyumda farklı bir heyecan da yaşadı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi The Weeknd’le yollarını ayıran Bella, genç şarkıcıyla şov sırasında karşı karşıya geldi. İkilinin Bella podyuma çıktığı anda göz göze gelmesi ve uzun süre birbirlerinden kopamamaları ‘barıştılar mı’ sorularını akıllara getirdi.

Haberin Devamı

VIctorıa’nın Melekleri Paris’te

‘Çok çalışıyorlar’

Kendall ve Gigi’nin ikinci kez parçası oldukları şovda bu yıl kanatlarını takarak podyuma çıkması da büyük ilgi topladı. Victoria’s Secret dünyasına yeni katılan modellerin bu kadar ön planda olmasıyla ilgili 16 yıldır markanın yüzü olan Adriana Lima’ya da görüşü soruldu. Sosyal medyada fenomen olarak podyumlara adım atan ikili için Lima, “İkisi de burada olmayı sonuna kadar hakediyor. Bu yıl onlarla Avrupa’da birçok defileye çıktım. Hepimiz gibi onlar da bu şovda yer alabilmek için çok çalışıyor” dedi.

VIctorıa’nın Melekleri Paris’te

Şovun ardından yemeğe koştular

Gece boyunca bütün dikkatleri üzerlerine toplayan Kendall Jenner ve Gigi Hadid, defilenin ardından soluğu bir restoranda aldı. Yıl boyunca sıkı bir diyet ve egzersiz programından geçen modeller, podyum sonrası küçük çaplı bir ziyafet çekti. Hamburger, patates kızartması ve makarna yedikleri anları sosyal medyada paylaşan ikili, binlerce beğeni aldı.
.