Kültür Sanat Dünyaca ünlü Dj Damian Lazarus İstanbul'da

Dünyaca ünlü Dj Damian Lazarus İstanbul'da

05.12.2018 - 12:09 | Son Güncellenme:

Elektronik müziğin en iyi isimlerinden ve son yılların en çok konuşulan partisi Day Zero’nun kurucusu yetenekli Lazarus, Bodrum Eva Klein’da hafızalara kazınan iki performansının ardından ilk kez Harbiye Klein’da setin başına geçecek.

Dünyaca ünlü Dj Damian Lazarus İstanbulda

İyi müzik ve eğlencenin adresi Klein, dünyaca ünlü Dj’leri ağırlamaya devam ediyor. Yetenekli İngiliz Dj Damian Lazarus, Eva Klein’daki unutulmaz iki performansının ardından, 8 Aralık Cumartesi gecesi ilk kez Harbiye’deki Klein’da setin başına geçerek, müzikseverle buluşacak. Dünyada dans müziği standartlarını belirleyen isimlerden biri olan Dj Lazarus; İbiza’da düzenlediği unutulmaz partiler ve Burningman ile Coachella gibi efsane festivallerde çaldığı setlerle tanınıyor.

Haberin Devamı

Elektronik dans müziğinin en itibarlı plak şirketlerinden Crosstown Rebels ve son yılların en çok konuşulan partisi Day Zero'nun kurucusu da olan Lazarus, kendi plak şirketi aracılığıyla Maceo Plex, Jamie Jones, Seth Troxler, Art Department ve Subb-An gibi alanında başarılı isimlerle yaptığı işbirlikleriyle de biliniyor.

Suma Beach organizasyonuyla Cumartesi gecesi Klein’da gerçekleşecek bu büyük buluşmayı kaçırmayın.