Cadde Dünyanın en ağır striptizcisi

Dünyanın en ağır striptizcisi

29.07.2014 - 13:52 | Son Güncellenme:

ABD'nin Maryland eyaletine bağlı Hanover kentinde yaşayan muhasebeci LuAyne Brown, dünyanın en kilolu striptizcisi olarak biliniyor. 29 yaşındaki genç kadın tam 114 kilo ağırlığında.

Dünyanın en ağır striptizcisi

İngiliz magazin dergisi "Closer"la bir söyleşi yapan 29 yaşındaki LuAyne Brown, 5 yaşından bu yana dans ettiğini ancak striptizci olmayı yeni denediğini söyledi.

Haberin Devamı

Muhasebeci olarak geçimini sağladığını belirten 114 kilogram ağırlığındaki Brown, striptizi yardım kuruluşlarına destek vermek için yaptığını açıkladı. Brown, "Striptiz yapmak hayallerim arasında yer alıyordu ancak fazla kilolarım nedeniyle korkuyordum. Bir endişem de, insanların ne düşüneceğiydi. Kursa yazılıp, ilk derse gittiğimde biraz rahatladım. Benim kadar kilolu olmasa da, balık etli birçok bayan bu dansla ilgileniyordu" dedi.

Kilolu boru dansçıları izleyenleri şaşkına uğratıyor

Striptiz yaparken erotik figürleri yapmayı sevdiğini belirten 114 kilo ağırlığındaki LuAyne Brown, "Aşırı kilolu olduğumu kabul ediyorum. Ancak dansa başladıktan sonra kendimi daha seksi hissetmeye başladım" şeklinde konuştu. İki çocuk annesi olan Brown yaptığı dansın daha çok kişi tarafından izlenmesi için bir internet sayfası olduğunu da belirtti.

Haberin Devamı

Video için tıklayın