Ege ‘Dünyaya açılacağız’

‘Dünyaya açılacağız’

18.01.2018 - 04:33 | Son Güncellenme:

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, “Bilimsel altyapımız ve üretim potansiyelimizle uluslararası firmalarla işbirliği yaparak dünyaya açılmak istiyoruz” dedi

‘Dünyaya açılacağız’

Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) koordinatörlüğünde, ‘Dijital Dönüşüm ve İnsan Kaynakları Yönetimi’ konulu bir toplantı düzenlendi. Bazı büyük şirketlerin yetkililerinin ve Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) İnsan Kaynakları yetkililerinin katıldığı toplantıda, üniversite-sanayi işbirliği ve üretim teknolojileri konuları masaya yatırıldı.

Haberin Devamı

‘Sanayiyle işbirliği önemli’

Üniversite ve sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, bölgesel kalkınmayı uluslararası alana taşımayı hedeflediklerini söyledi. Prof. Dr. Çelik, “Çayını içmediğimiz, çayımızı içmeyen firma kalmayacak. Üniversitemizin birçok alanda bilimsel altyapı olanakları var. Ticari değeri olan, ulusal ve uluslararası piyasalarda dikkat çeken ürünler ortaya çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.