Gündem Durdurun bu kadın cinayetlerini

Durdurun bu kadın cinayetlerini

28.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koca terörü: 3 kadın daha öldürüldü

Durdurun bu kadın cinayetlerini

1- Eşi tarafından vurulan kadın kurtarılamadı

Haberin Devamı

İzmit’te 23 yaşındaki Mehmet Gönültaş’ın önceki gün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu tabanca ile vurarak ağır yaraladığı 19 yaşındaki Neslihan Gönültaş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.
Tabancayla 3 el ateş etti
İzmit’in Zabıtan Mahallesi’nde önceki gün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, daha önce karşılıklı olarak anlaşmalı boşanma davası açtıkları belirlenen, iki yıllık evli ve bir çocuk sahibi Mehmet Gönültaş ile Neslihan Gönültaş arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Gönültaş eşine tabancayla ateş etti. Üç kurşunla vurulan genç kadın ağır yaralandı.
Komşuların çağırdığı ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Neslihan Gönültaş hemen ameliyata alınmasına rağmen gece hayatını kaybetti. Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet Gönültaş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
İZMİT DHA

Haberin Devamı

2- Tartıştığı karısını 13 kez bıçakladı

Elazığ’da 68 yaşındaki Hüseyin Yıldırım, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı karısı 63 yaşındaki Güler Yıldırım’ı 13 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Eli bıçaklı koca, bir süre sonra polise giderek teslim oldu. Yeni Mahalle İbrahim Paşa Sokak’ta oturan Hüseyin Yıldırım ve eşi Güler Yıldırım arasında önceki gece belirlenmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa süre sonra kavgaya dönüşmesi sonucu, Hüseyin Yıldırım, karısı Güler Yıldırım’ı 13 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Polise gidip teslim oldu
Yıldırım, eşini öldürdükten sonra Fevzi Çakmak Polis Merkezi’ne giderek polislere cinayet işlediğini söyledi ve teslim oldu.
Hüseyin Yıldırım’ın ifadesi üzerine verilen adrese giden 112 Acil sağlık ekibi ve cinayet masası polisleri Güler Yıldırım’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Güler Yıldırım’ın cesedi otopsi yapılması için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili Hüseyin Yıldırım’ın sorgusuna başladı.

ŞAHİSMAİL GEZİCİ Elazığ DHA

3 - Ayrılmak isteyen eski eşini öldürdü

Muğla’nın Milas ilçesinde oturan 33 yaşındaki Hasan Şahin Demir, boşandıktan sonra barışıp geri dönen 3 çocuğunun annesi, eski eşi 39 yaşındaki Ayfer Gökmen’i çıkan tartışmada av tüfeğiyle öldürdü. Aydınlık Evler Mahallesi’ndeki TOKİ Evleri’nde oturan Hasan Şahin Demir ile 3 çocuk annesi Ayfer Gökmen, bir süre önce şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşandı. Çift, bir süre önce yeniden barışıp bir araya geldi. Ancak zamanla ikili arasında yeniden anlaşmazlık başladı. Birlikte yaşamak istemeyen Ayfer Gökmen, evden ayrılmak isteyince tartışma çıktı. Eşyalarını alan Gökmen evi terk etti.

İkna edemeyince vurdu
Otomobille peşinden giden Hasan Şahin Demir, sokakta durdurduğu eşini ikna etmeye çalıştı. Ancak Gökmen geri dönmek istemeyince, otomobilinden av tüfeğini çıkaran Demir, 3 el ateş etti. Gökmen kanlar içinde yere düşerken Demir kaçtı. Silah sesi üzerine çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının öldüğünü belirledi. Polisi arayarak teslim olan Hasan Şahin Demir’in sorgusuna başlandı.
OKTAY ÇAYIRLI Milas DHA