Osmaniye Durmuşoğlu'ndan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Durmuşoğlu'ndan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

21.06.2017 - 11:18 | Son Güncellenme:

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu, AK Parti Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mahir Ünal, Ravza Kavakçı Kan ve Hamza Dağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Durmuşoğlundan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

OSMANİYE (AA) - TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, AK Parti Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Mahir Ünal, Ravza Kavakçı Kan ve Hamza Dağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Milletvekili Durmuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'de yeni MYK üyelerinin başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını ifade etti.

Tanıtım ve Medya Başkanı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ravza Kavakçı Kan’a çalışmalarında başarı dileklerini ileten Durmuşoğlu şunları kaydetti:

"AK Parti olarak bugüne kadar yaptıklarımızdan fazlasını yapmak, çok daha fazla çalışmak mecburiyetinde olduğumuzu gayet iyi biliyoruz. Bunun için de milletimizle olan bağımızı daha da güçlendirmenin gayreti içerisinde olacağız. Yeni MYK’mızın partimizin gücüne güç katacağına yürekten inanıyor, tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza üstün başarılar diliyorum. Kurucu Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan yeni dönemin ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."