Osmaniye Durmuşoğlu: "Ülkemizde Huzuru Yeniden Tesis Edeceğiz"

Durmuşoğlu: "Ülkemizde Huzuru Yeniden Tesis Edeceğiz"

05.12.2016 - 15:40 | Son Güncellenme:

.

Durmuşoğlu: Ülkemizde Huzuru Yeniden Tesis Edeceğiz

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, "Terörü bitirerek ülkemizde barışı, kardeşliği, huzuru ve güven ortamını yeniden tesis edeceğiz" dedi.
Durmuşoğlu, AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Mustafa Büyükbozdoğan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yiğit ve Kadın Kolları Başkanı Mukadder Kafalı ile birlikte Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki şehit ailelerine ziyarette bulundu.
Durmuşoğlu, ülke huzurunun sağlanması, güven ortamının devam etmesi için bütün kolluk kuvvetlerinin canla başla çalıştığını ifade ederek vatani görevi esnasında şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet diledi. Durmuşoğlu, "Hükümet olarak terörle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Terörü bitirerek ülkemizde barışı, kardeşliği, huzuru ve güven ortamını yeniden tesis edeceğiz. Kürt kardeşimizle Türk kardeşimiz etle tırnak gibidir. Bunun örneği Çanakkale Zaferidir. Çanakkale’de yurdun dört bir yanındaki insanlarımız omuz omuza mücadele etmiş, birbirlerine canlarını emanet etmiştir. İnşallah bölge insanı açısından güzel günlerin geleceği inancındayız" diye konuştu.