Muğla Düşük notları olan çocukları eve polisler götürüyor

Düşük notları olan çocukları eve polisler götürüyor

23.01.2015 - 14:19 | Son Güncellenme:

Muğla genelinde 147 bin 322 öğrenci karnelerini aldı. Vali Amir Çiçek, engelli bir öğrencinin evine giderek karnesini verdi.

Düşük notları olan çocukları eve polisler götürüyor

Muğla genelinde 147 bin 322 öğrenci karnelerini aldı. Vali Amir Çiçek, engelli bir öğrencinin evine giderek karnesini verdi.
Muğla’da düzenlenen karne töreni öncesi Menteşe Öğretmenevi’nde sunum yapan Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaş, il genelinde 20 öğrencinin evde eğitim gördüğünü belirtti. Vali Amir Çiçek ise evde eğitim gören öğrencilerin de karne heyecanını yaşaması gerektiğini belirterek, Menteşe’de evde eğitim gören öğrenciye karne vermek istediğini belirti.

Haberin Devamı


VALİ, ENGELLİ ÖĞRENCİYE KARNE VERMEK İÇİN EVİNE GİTTİ


Menteşe ilçesinde Emirbeyazıt İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş katıldı. Vali Çiçek, karnelerinde zayıf olan öğrenciler için ara tatilini bir fırsat olduğunu söyledi.
Vali Amir Çiçek, töreninin ardından, Ilgın Fidansu Pekçok (11) isimli engelli öğrencinin evine giderek karnesini verdi. Öğrenci, Vali Çiçek’in, “Büyüdüğünde hangi mesleği yapmak istiyorsun” sorusuna, “Ana sınıfı öğretmeni olmak istiyorum” cevabını verdi. 5. sınıf öğrencisi Pekçok, takdirname belgesi de aldı.

Haberin Devamı


POLİSLER KALEM VE BARDAK DAĞITTI


Muğla’da düzenlenen karne törenlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı hediyeler de öğrencilere dağıtıldı. Polisler, öğrencilere karneleri ile birlikte bardak ve kalem hediye etti.


DÜŞÜK NOTLARI OLAN ÇOCUKLARI EVE POLİSLER GÖTÜRÜYOR


Muğla’da bu yıl ilk defa hayata geçirilen uygulama kapsamında, karnesinde düşük notları olan öğrenciler, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eve götürülüyor. Çocukların rencide olmaması için fotoğraf ve görüntü alınmaması istenirken, polisler çocukların aileleri ile birebir iletişim kurarak, uyarıda bulunuyor.